Home Crna kronika LOPOV ZA 10: Pokušao ukrasti pet ‘dvica’ za jednu noć

LOPOV ZA 10: Pokušao ukrasti pet ‘dvica’ za jednu noć

SHARE

Muškarac čiji su inicijali A.K. uhićen je nakon što je za noć ukrao ili pokušao ukrasti pet starih Golfova u Bijeljini, priopćeno je iz tamošnje Policijske uprave.

Vlasnik jednog starog Golfa prijavio je u jučer da je nepoznati muškarac kamenom razbio bočno staklo na njegovom automobilu koji je bio parkiran u Ulici Meše Selimovića.

Spriječio je krađu vozila, a policija je ustanovila da je počinitelj krivičnog djela A.K. koji je za manje od dva sata zaustavljen i uhićen u drugom ukradenom Golfu 2 koji je ukrao s parkinga u Bijeljini.

Operativnim radom na terenu policija je otkrila da je on iste noći pokušao ukrasti još dva automobila Golf 2 s parkinga u gradu, što je i priznao policiji tijekom kriminalističke obrade, navodi se u saopćenju.

Ovaj kradljivac starih golfova tijekom noći 12. na 13. rujna oštetio je i vrata na garaži u Ulici Meše Selimovića, te još jedan Golf po prijavi oštećenih osoba.

Zbog izvršenih krivičnih djela oštećenja tuđe stvari, teška krađa u pokušaju i teška krađa osumnjičeni je uhićen, a iz policije navode da je riječ o višestrukom povratniku u izvršenju krivičnih djela protiv imovine.