Home Zanimljivosti Majka troje djece ima super tijelo do kojeg je došla tek kad...

Majka troje djece ima super tijelo do kojeg je došla tek kad je promijenila svoju najgoru naviku

SHARE

Dugo se trudila, ali tek kad je shvatila svoj osnovni problem konačno je ugledala rezultate.

MAGGIE Fierro, majka troje djece, glavna je akterica naše nove inspirativne priče o mršavljenju.

Roditi troje djece nije mala stvar i trudnoće ostavljaju traga na tijelu gotovo svake žene, s time da većina njih, pogotovo ako nakon prvog djeteta planiraju još rađati, prožive i nekoliko godina ne mareći za svoju liniju. I upravo se tada žene često još više opuste. Ako potom dođe još jedna trudnoća, logično je da žene više ne mogu samo tako skinuti kilograme i zasjati u novom majčinskom tijelu.

Isto to dogodilo se i Maggie koja se nakon trećeg poroda više nije mogla gledati u ogledalu.

Tad je odlučila početi malo više brinuti o sebi. Krenula je u teretanu, potom se prebacila na slavni BBG plan, posvetila se i LISS treninzima (laganiji režim vježbanja), ali nakon puno truda, oblik njenog tijela i dalje je nije zadovoljavao.

“Bilo je dana kad sam se pitala zašto svi vide rezultate, samo ja ne, ali nisam odustala. A onda sam konačno shvatila gdje leži moj osnovni problem”, priznala je i napisala da je za sve kriva večernja “dosada”, kad djecu stavi spavati te se konačno opusti. A tad je naravno hvata glad iz dosade pa kad je konačno izbacila tu glupu večernju naviku, trbuh joj se počeo vidno smanjivati.

Naravno, nije samo ta promjena zaslužna za njenu novu, privlačnu liniju. Puno je treninga iza nje, i danas trenira šest dana u tjednu, samo nedjeljom odmara, a često vježba i dvaput na dan.

Prvi put obično vježba ujutro. Tako se razbuđuje, a sad je već u fazi da i za jutro bira utege. Drugi put vježba kasno navečer.

“Nekad mi je to bilo vrijeme opuštanja, a sad tada vježbam. Tako ne mislim na hranu, nakon vježbanja mi ne pada na pamet pojesti nešto i ugroziti upravo odrađen trening, a i shvatila sam da me vježbanje uvečer savršeno uspava i opusti.”

Uostalom, to je i vrijeme kad djeca spavaju pa se može posvetiti sebi, a svakako je dobar primjer da se za dobre životne navike ne mora učiniti puno. Ona je malo promijenila svoje večeri, pronašla doba dana za vježbu koje joj odgovara te se sad može ponosno pogledati u ogledalo. Iza nje su tri poroda, iako se to na njenom “novom” tijelu nikada ne bi reklo.

Možda i vama pomogne njen savjet, možda ni vi zapravo niste tip kojem odgovara vježbanje ujutro, ili poslije posla. Možda bi vam baš ovakav režim pomogao da skratite te večernje greške, ako ih činite.

Uz ovaj savjet, u jednom od postova podijelila je i ove mudrosti. Znajte ih, jer bez njih nema ni uspjeha.

Sve se svodi na pet ključnih kvaliteta koje morate imati:

Predanost, jer nećete uvijek biti motivirani.

Dosljednost, jer za sve vrijedno u životu treba vremena.

Žrtva, jer ćete se morati odreći mnogo toga kako biste dosegli cilj.

Ravnoteža, jer ćete samo tako moći uživati.

Milosrđe prema sebi, jer niste savršeni i katkad se jednostavno morate odmoriti.