Home Šport Otac Predrag Šarić: “Dario nam se ne javlja, ne znamo gdje je”

Otac Predrag Šarić: “Dario nam se ne javlja, ne znamo gdje je”

SHARE

Hrvatski košarkaš Dario Šarić bio je neraspoložen nakon eliminacije Hrvatske s Europskog prvenstva od Rusije.

Njegov otac Predrag Šarić, u razgovoru za Sportske novosti otkrio je da ne znaju gdje se on nalazi, kao i da se nije nikome javio nakon povratka s Eurobasketa.

Dario se ne javlja na telefon. Ni meni niti majci. Ne znamo ni gdje je. Navodno se kod dolaska u Zagreb nije ni pozdravio s ostalim reprezentativcima. Moje informacije ne idu dalje od njegove žalbe prije utakmice da mu ‘smeta što ga opterećuju imperativom uspjeha, točnije osvajanjem medalje”, rekao je Šarić.

On se pita zbog čega njegovog sina u takvoj situaciji nije zaštitio netko od čelnika saveza.

Do mene je u međuvremenu samo došla neslužbena informacija da je glavni uzrok njegovom raspoloženju činjenica da su ga dan prije utakmice u mentalnom smislu izmaltretirala, da ne kažem iznapadala, dvojica starijih reprezentativaca. Mogu izgovoriti i imena tih dvojice košarkaša koji, vjerujem, neće više nositi hrvatski dres. No ne želim spekulirati bez jasne potvrde da je to istina. A Dario mi se, kako rekoh, ne javlja. Ako se tako nešto zaista dogodilo, zašto ga nije zaštitio izbornik? Zašto nisu reagirali Dino i Stojko? Nemoguće da nitko nije znao što se dogodilo“, rekao je Šarić za Sportske novosti.