Home Zanimljivosti komentara Vinkovački policajac zaprosio djevojku na ‘magičan’ način…

komentara Vinkovački policajac zaprosio djevojku na ‘magičan’ način…

SHARE

Ovogodišnje Vinkovačke jeseni dvoje će ljudi pamtiti cijeli život. Dragan Zagorac (29) iz Andrijaševaca pokraj Vinkovaca pripremio je genijalno iznenađenje svojoj sedam godina mlađoj djevojci Nikolini Posavčić. Naime, na početku jedne od najpoznatijih slavonskih manifestacija Dragan je odlučio zaprositi Nikolinu – i to ne na uobičajen način.

U dogovoru s vinkovačkim mađioničarom Magic Dodom, Dragan je osmislio kako će zaprositi Nikolinu. U nedjelju su krenuli na večeru s prijateljima i odlučili prošetati gradom da vide što se nudi. Kad su naletjeli na uličnog mađioničara, Nikolina nije imala pojma što slijedi.

Magic Dodo je za jedan svoj trik pozvao Dragana kao pomoć iz publike, a nedugo zatim i Nikolinu. Dragan je tijekom trika iz magične vreće izvukao traku, a na kraju trake bila je privezana kutijica s prstenom. Kleknuo je pred Nikolinu, koja nije dvojila ni sekunde i rekla je “da”.

Ovaj inovativni način prosidbe dogodio se u nedjelju predvečer ispred vinkovačke gimnazije “Matija Antun Reljković”. Tako su krim-policajac i medicinska sestra, koja je također iz Andrijaševaca, obilježili vikend 52. Vinkovačkih jeseni.