Home Zanimljivosti Sjajna vijest za sve zaluđenike hitom ‘Despacito’: slavni Portorikanac Luis Fonsi 26....

Sjajna vijest za sve zaluđenike hitom ‘Despacito’: slavni Portorikanac Luis Fonsi 26. studenog nastupa u Zagrebu

SHARE

Portorikanski glazbenik Luis Fonsi, kojeg je proslavio hit “Despacito” koji je na Youtubeu pogledan više od četiri milijarde puta, 26. studenog dolazi u Zagreb, objavljeno je na stranicama Arene Zagreb.

“Trenutno najveća svjetska atrakcija Luis Fonsi svojim glazbeno-plesnim showom rasprodaje sve svjetske dvorane”, poručio je organizator i pozvao ljubitelje te glazbene vrste da iskoriste priliku i uživaju u najvećem hitu do sada te postanu dio njegove povijesti.

Karte se mogu kupiti putem Eventima, a cijena se kreće od 260 do 850 kuna.

 

Fonsi je u intervjuu za Rolling Stone pojasnio da mu je namjera bila iskoristiti riječ despacito, što znači polako, koja će s lakoćom ući u uho i slušateljima koji ne znaju španjolski. Napisao je refren, potom osmislio ‘zarazni’ ritam te nazvao prijatelja Daddyja Yankeeja, iza kojeg je više od 15 latino uspješnica i nastao je hit.

Luis Alfonso Rodriguez Lopez-Cepero već je kao dijete počeo pjevati i imitirati popularne pjevače, a pjevanje je diplomirao na “Florida State” sveučilištu. Prvi album iz 1998. prodao je u 100 tisuća primjeraka, što mu je otvorilo vrata latinskih zemalja u kojima je postao iznimno popularan.

Drugi album Eterno iz 2000. postigao je još veći uspjeh, što  je potvrdio  pjevajući s Christinom Aguilerom,  Emmom Bunton i Britney Spears. Luis Fonsi je izdao osam albuma.