Home Zanimljivosti Otkrijte tko je novi lovac u Potjeri: Natjecatelji će imati puno problema...

Otkrijte tko je novi lovac u Potjeri: Natjecatelji će imati puno problema s ovim legendarnim kvizašem

SHARE

Premda su iz službe za odnose s javnošću s HTV-a sve učinili da ekskluzivno predstave novog lovca u Potjeri, nisu na kraju uspjeli vijest održati u tajnosti. Upravo s HTV-a neslužbeno doznajemo kako će četvrti lovac u vrlo popularnom kvizu biti Mladen Vukorepa, legendardni 48-godišnji kvizaš, koji je nastupao još u prijeratnoj Kviskoteci.

Mladen Vukorepa / foto: Hrvatski kviz Savez

Ono što naše neslužbene podatke potvrđuje je i informacija koju doznajemo od natjecatelja, koji je u ovom jesenjem dijelu sudjelovao na Potjeri. Govori nam da mu je Vukorepa bio lovac na probi (prije nego krene službeno snimanje kviza, natjecatelji imaju probnu fazu, kako bi se akomodirali nap. a.)  umjesto onog uobičajenog, Miroslava Ambrusa Kiša.

Prve epizode u ulozi ‘pravog’ lovca Vukorepa bi trebao snimati od sutra. To poručuje u svome statusu i Kotiga, doduše ne otkrivajući identitet novog lovca.

Inače Mladen Vukorepa je inženjer elektrotehnike te hrvatski kviz reprezentativac, koji je u Ateni bio član hrvatske reprezentacije na Kviznoj olimpijadi, gdje je osvojio četvrto mjesto u rubrici sport. Tada mu je bronca pobjegla za bod.

S obzirom da je upravo sport najslabije područje lovačke trojke, Mladen bi mogao sjajno popuniti i to područje.

Već smo spomenuli kako je Vukorepa sudjelovao i u prvoj fazi Kviskoteke, a kada se ona ponovno počela prikazivati na Novoj TV, osvojio je treće mjesto u finalu prvog ciklusa, iza Roberta Pauletića i Deana Kotige.

Inserte s tog finala pogledajte u potonjem video klipu.