Home Zanimljivosti Svima koji trebaju izgubiti 50 i više kilograma dobro će doći njen...

Svima koji trebaju izgubiti 50 i više kilograma dobro će doći njen savjet

SHARE

Zamislite osobu s 50 i više kilograma “viška” koja trči, znoji i pati se, a da ne može pretrčati niti 100 metara. Jasno je zašto im je tepko početi…

SAVJET i iskustvo jer znamo, teško je početi kad znate da trebate skinuti toliko kilograma. Panika nije samo broj, jasno nam je i to jer se pretili ljudi svakodnevno moraju suočavati s brojnim preprekama koje im često zaista toliko smetaju da zbog njih i ne počinju mršavjeti.

Zamislite osobu s 50 i više kilograma “viška” koja trči, znoji i pati se, a da ne može pretrčati ni 100 metara. Takve osobe pate od pretilosti i srame se toga pa se teško odlučuju za vježbanje u grupama, a sami nikako ne mogu pronaći dovoljno motivacije i postići stav “boli me đon što će drugi misliti” te krenuti sami skidati kilograme.

To jako dobro zna Gracie koja je svojom stranicom Graciesjourney motivirala mnoge da krenu njenim stopama. Kad vidite razliku sve će vam biti jasno, a da stvar bude još pozitivnija, ona ima savjet zlata vrijedan:

Njena avantura traje tri godine, dakle za sve imate vremena, samo polako, a ako ne znate kako krenuti, najjednostavnije je krenuti – šetnjom.

“Neka vaš prvi korak ka zdravijoj liniji bude obična šetnja. Uvedite si je u obaveznu svakodnevnu rutinu pa polako produljujte vrijeme i nemojte svugdje ići prijevoznim sredstvom. To je najjednostavniji i najlakši početak, ti prvi koraci na kojima mnogi, ako krenu intenzivno, najčešće odustaju.

Šetnje će vam razbistriti um pa tad polako počnite planirati svoje zdrave obroke. Dok šećete.

Nakon toga, neka vam svaka promjena krene polako. Šetnje će vam uskoro postati lagane, zbog hrane ćete se početi osjećati poletnije pa ćete potrčati. A kasnije… samo nađite užitak u svemu što radite i ponosite se svakim pa i najmanjim rezultatom.

Prije tri godine imala je 108, a danas je na 58 kilograma divnih mišića.

Dakle, moguće je. Samo polako.