Home Zanimljivosti Bogdanovićeva djevojka snimila vruće scene seksa

Bogdanovićeva djevojka snimila vruće scene seksa

SHARE

Košarkaš Bogdan Bogdanović uživa u statusu miljenika žena diljem Srbije.

Status jednog od najpoželjnijih neženja Bogdanović neće još dugo nositi, s obzirom na to da  je njegovo srce osvojila lijepa glumica Jovana Stojiljiković, a par se upoznao prije tri mjeseca na svadbi Miloša Teodosića i Jelisavete Orašanin, prenosi SportSport.ba.

Budući da je Bogdanović trenutno najveća zvijezda u srbijanskoj košarkaškoj reprezentaciji, sve je popularnija i njegova djevojka koja je 2015. godine bila u žiži javnosti zahvaljujući eksplicitnim scenama seksa u filmu “Panama”. Ona je u spomenutom filmu izuzetno profesionalno odradila scene u kojima, malo je reći, izgleda savršeno.

“Prvi put mi je bilo neugodno snimati te scene, ali kasnije smo se oslobodili, opustili i uživali jer su scene bile pune emocija. Vjerovala sam redatelju i nisam uopće razmišljala kako ću odraditi te scene”, rekla je tada Jovana Stojiljković.

Bogdanoviću ide na svim frontovima. Osim što je ‘osvojio’ ovu atraktivnu glumicu, uspio je sa Srbijom igrati u finalu Eurobasketa, te potpisati ugovor života sa Sacramento Kingsima.