Home Kultura Rasprodane VIP ulaznice za koncert Josipe Lisac u Mostaru

Rasprodane VIP ulaznice za koncert Josipe Lisac u Mostaru

SHARE

Hrvatski dom herceg Stjepan kosača ugostit će 20. listopada divu hrvatske glazbene scene Josipu Lisac, koja u ovoj godini proslavlja 50 godina svoje uspješne karijere. 

Koncert je najavljen za 20 sati u organizaciji agencije PRimera, zaslužne za neke od najboljih koncerata velikih glazbenih imena u Bosni i Hercegovini.

„U prekrasnoj dvorani Kosače, Josipa će mostarsku publiku provesti kroz 50 godina svoje impresivne karijere. Budući da se radi o ekskluzivnom, slavljeničkom koncertu sa ograničenim brojem ulaznica u prodaji, preporuka fanovima je da požure po svoje. VIP ulaznice su već rasprodane, dok ulaznica za parter i balkon još ima oko 200-tinjak, ali se brzo prodaju“, kazali su iz agencije PRimera.

Ulaznice su dostupne u prodaji online preko kupikartu.ba i na info pultu Mepas Mall-a po cijenama 30 KM za parter i balkon.

Koncert su podržali: Hotel Mepas, Pablo’s restaurant&club,  prirodna kozmetika Gloria, Džajić commerce i XL energy drink.

Josipa se trenutno nalazi na američko-kanadskoj turneji, gdje će održati koncerte u Chicagu, New Yorku i Torontu.

Diva hrvatske glazbene scene i dalje je diskografski i studijski aktivna I oduševljava nas uvijek iznova svojim pjesmama, koje uvijek donosi na nov i zanimljiv način.