Home Društvo Ivana Vida: Jedva sam ostala živa, bol je bila nepodnošljiva

Ivana Vida: Jedva sam ostala živa, bol je bila nepodnošljiva

SHARE

Nakon što je u bolnici završila zbog sepse, ona i suprug odlučili su donirati 11 televizora za bolničke sobe koje ih nisu imali. Osoblje je isprva mislilo da je riječ o skrivenoj kameri

Suprugu našeg nogometnog reprezentativca Domagoja Vide (28), Ivanu (24), iznenada je prije nekoliko dana zabolio trbuh. Do tada nije imala zdravstvenih tegoba. Zbog nesnosnih bolova suprug ju je odmah odveo u bolnicu.

Poslali su je u bolnicu Sveti Duh na pretrage. Liječnici su otkrili da joj je bakterija Escherichia coli ušla u krv, zbog čega je dobila sepsu.

U bolničkom je krevetu provela deset dramatičnih dana, a još pet dana nakon toga išla je svakodnevno u bolnicu. I dalje uzima antibiotike.

foto: Nel Pavletic/PIXSELL

– Jedva sam ostala živa. To mi je bilo najgore iskustvo u životu. Nikad prije nisam bila u bolnici osim zbog porođaja – potvrdila nam je Kraljica Hrvatske 2014. godine.

Zahvalna je osoblju bolnice na susretljivosti. Svaki dan su joj u posjet dolazili suprug, roditelji i prijatelji kako bi joj skratili vrijeme liječenja.

– Kako sam danima ležala u bolnici, promatrala sam odjel. Gledala sam te starije ljude kako im vrijeme sporo odmiče bez televizora. Zato sam ih odlučila donirati – rekla je Ivana.

foto: Privatni album

Trenutačno je kod kuće u Zagrebu. Ivana i Domagoj imaju 2-godišnjeg sina Davida. Par se oženio u lipnju ove godine u Umagu nakon četiri godine veze. Zavjete su izmijenili u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije na glavnom trgu u centru grada. Ivana je do crkve ukrašene bijelim ružama, hortenzijama i orhidejama došla u pratnji četiriju djeveruša u bijeloj limuzini. Nešto prije nje u crkvu se ušetao mladoženja držeći za ruku sinčića.

foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Ivana i Domagoj žive na relaciji Zagreb – Kijev, u kojemu on igra za klub Dinamo Kijev. Bivša Kraljica Hrvatske se manekenske karijere odrekla zbog obitelji, koja joj je na prvome mjestu.

– Titule sam se odrekla nakon rođenja sina. Dečko mi je nogometaš, izabrala sam taj smjer, njega pratim i nije mi žao – izjavila je svojedobno Ivana. Život na dvije adrese, rekao je par, za njih ima i brojne prednosti. Najveće su, smatraju, one vezane uz Davidovu budućnost i obrazovanje.

foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Ivanina želja bila je da bolnici donira televizore koje nisu imali u sobama. Ona i Domagoj donirali su 11 televizora. Osoblje je isprva mislilo da je riječ o skrivenoj kameri, no kad su shvatili da nije šala, oduševili su se njihovom gestom.