Home Crna kronika Šakom u glavu: Potvrđena optužnica protiv Ljubušaka koji je pijan udario policajca

Šakom u glavu: Potvrđena optužnica protiv Ljubušaka koji je pijan udario policajca

SHARE

Houdek je u alkoholiziranom stanju, sjedeći na stražnjem sjedištu policijskog vozila, u jednom trenutku šakom udario u glavu i uho policajca

Općinski sud u Ljubuškom potvrdio je optužnicu Županijskog tužiteljstva Županije Zapadnohercegovačke podignutu protiv Zvonimira Houdeka (54) iz Ljubuškog zbog napada na službenu osobu u obavljanju poslova javne sigurnosti.

Ročište radi izjašnjenja o krivnji pred Općinskim sudom u Ljubuškom zakazano je za 10. listopad 2017. godine.

”Optuženi Zvonimir Houdek se tereti da je 25. srpnja 2017. godine, dok su ga policijski službenici PU Ljubuški službenim vozilom prevozili u službene prostorije PU Ljubuški na daljnje postupanje u vezi prometne nezgode u kojoj je sudjelovao udario policijskog službenika. Optuženi je u alkoholiziranom stanju s koncentracijom alkohola u krvi od 2,26 promila sjedeći na stražnjem sjedištu vozila u jednom trenutku zatvorenom šakom udario u glavu i uho policijskog službenika koji se nalazio na suvozačevom mjesto, posljedicom čega je isti zadobio laku tjelesnu ozljedu”, izjavio je za Bljesak.info Josip Aničić, viši stručni suradnik i službenik za odnose s javnošću Županijskog tužiteljstva ŽZH u Širokom Brijegu.