Home Zanimljivosti Dokaz da su Hercegovke najljepše: Ljubušanka Ana Gavran pobjednica je izbora World...

Dokaz da su Hercegovke najljepše: Ljubušanka Ana Gavran pobjednica je izbora World Top Model Croatia – titulu joj predala Gruđanka Lana Spajić

SHARE

Ana Gavran iz Ljubuškog predstavljat će Hrvatsku na svjetskom izboru World Top Model koji će se u prosincu održati u Budimpešti. Na sinoć održanom World Top Modelu Croatia Ana je osvojila pobjedničku lentu dok su njenom prvom i drugom pratiljom proglašene Dolores Đolić i Romana Mitar, piše hip.ba. U Centru za kulturu Korčula gdje je izbor održan djevojke su pred žirijem prošetale u elegantnim večernjim haljinama te u kupaćim kostimima.

Na izboru je sudjelujelovalo 15 modela iz najboljih hrvatskih modnih agencija, “UMAH – Udruženje manekena Hrvatske” na ovo svjetsko natjecanje šalje modele od 2013.godine, a posljednje dvije godine hrvatske predstavnice polučile su veliki uspjeh na svjetskom izboru.

Naime, 2015. godine Dea Maretić je u Rimu osvojila titulu prve pratilje na izboru Top Model Europe, dok se prošle godine Lara Spajić okrunila titulom najboljeg svjetskog modela pobijedivši na natjecanju World Top Model. Tom titulom osvojila je ugovor za jednu od najvećih modnih agencija u svijetu Major Model Management iz Milana, a ovogodišnjoj pobjednici Ani Gavran želimo puno uspjeha i da nastavi uspješan niz.

izvor: Hercegovački info portal – hip.ba