Home Kultura Sjećate li se pjesme ‘Co to maš’? Autor tog hita ima novu...

Sjećate li se pjesme ‘Co to maš’? Autor tog hita ima novu stvar…

SHARE

Sinjanin Bobo Knežević je objavio spot za pjesmu ‘Na zidiću’

Sinjanin sa zagrebačkom adresom Bobo Knežević je objavio novi spot. ‘Na zidiću’ je naziv ljetne pjesme za koju je sam Bobo napisao glazbu i tekst, dok se za aranžman pobrinuo Goran Martinac. Duhoviti tekst opisuje crtice iz života nekoliko likova cetinskog kraja koji vrijeme krate družeći se na zidiću, centru svih važnih zbivanja, a spot u režiji Tonija Plutonija i samog Bobe vjerno opisuje radnju pjesme.

– Pjesma je nastala kao plod mog sjećanja na odrastanje u predinternetskoj fazi kada je famozni zidić bio okupljalište ljudi svih generacija te samim time izvor mnogih informacija, što lokalnog, što globalnog karaktera. Želja mi je da ova pjesma potakne ljude vraćanju na zidić, odnosno na druženje, bliskost i povezanost. Sam spot je vrlo autentičan jer su glumci moji prijatelji kojima zahvaljujem na uživljenosti i dobroj energiji – rekao je Bobo o pjesmi koju je uživo predstavio na ovogodišnjem Slavonija festu CMC 200.

‘Na zidiću’ će se s već objavljenim stvarima ‘Dim’, ‘Outlet’, ‘Tako malo nježnosti’ i ‘Ninočka’ naći na njegovom novom albumu koji se očekuje krajem ove godine. To će biti treći album, već je izdao ‘Bobotomiju’ i ‘Bobdukciju’.

Bobo je, podsjetimo, prije desetak godina s pjesmama ‘Co to maš’ privukao pozornost na sebe…