Home Društvo VIDEO Slavni nogometaš bešćutno ponizio suprugu u javnosti i to sada gleda...

VIDEO Slavni nogometaš bešćutno ponizio suprugu u javnosti i to sada gleda cijeli internet

SHARE

NOGOMETAŠ Mauro Icardi je, ako ćemo suditi po videu koji obilazi svijet, u najmanju ruku hirovit muž. Icardi je svojim odvratnim ponašanjem prema supruzi izazvao golemu pozornost i nitko ne može vjerovati kako se ponio prema svojoj ženi, pogotovo pred ljudima.

Icardi  i Wanda bili su na jednom društvenom događanju, a on ju je u jednom trenutku bešćutno odbio nakon što ga je pokušala zagrliti. Wanda je prema njemu krenula s osmjehom, a on je okrenuo glavu i otišao.

Razočarana ljepotica ostala je stajati s kiselim osmijehom na licu okrećući se oko sebe, a Icardi bi mogao postati seronja godine zbog ovakvog ponašanja prema supruzi u javnosti.

Inače, Mauro i Wanda su vezu započeli dok je ona bila u braku s njegovim suigračem Maxijem Lopezom. Wanda je Maura pozvala na zajedničko krstarenje, i vatra je odmah planula.

“Kad sam se vratio u Milano, jedna od prvih stvari koje sam napravio bio je susret s Wandom, a kako sam joj trebao dati stvari koje sam kupio u Americi, imao sam savršen izgovor. Dugo smo se dopisivali, a onda smo počeli malo slobodnije govoriti o nama. Jednom je napisala da ona i Maxi idu na krstarenje i pitala me želim li s njima. Naravno da sam želio. Dok sam bio na drugom katu jahte i slušao glazbu, Wanda se pojavila niotkuda i sjela iza mene bez srama. U tom je trenutku njen brak s Maxijem završavao”, napisao je Mauro Icardi u svojoj autobiografiji.