Home Auto BLAGO NJIMA Nogometaši Bayerna preuzeli svoje nove Audije

BLAGO NJIMA Nogometaši Bayerna preuzeli svoje nove Audije

SHARE
Iako se Bayern nalazi u nezavidnoj situaciji, njegov sponzor Audi i ove godine je igračima dao odriješene ruke u izboru novih automobila.
Nogometaši tako i ove godine mogu izabrati automobil iz Audijeve game koji će voziti sljedećih godinu dana. Franck Ribéry je tako izabrao super brutalni SQ7, luksuzni SUV koji trenutno u autoindustriji i nema ozbiljnu konkurenciju. Kao i prošle godine, RS6 Avant je bio najčešći izbor. Nevjerojatno moćni karavan izabralo je pet nogometaša, među kojima su Hummels, Jérôme Boateng and Thiago Alcántara. SQ7 TDI je uz Riberyja izabrao i Müller, dok je SQ5 izabrao novi trener Jupp Heynckes. Najskromniji je u svojem izboru bio Felix Götze koji je od svih modela izabrao A3 Sportback.
Naravno, nogometaši su po automobile morali doći u Ingolstadt, a prije preuzimanja posjetili su Audijevu tvornicu, drugu najveću tvornicu automobila u Europi. Tijekom prošle godine iz te je tvornice izašlo gotovo 600.000 automobila. Naravno, nogometaši su se prvi put mogli upoznati s novim A8, tehnološkim predvodnikom segmenta luksuznih krstarica.
Podsjetimo, Audi od 2002. godine igrače Bayerna časti automobilima.

Index.hr