Home Društvo „Isus na brucošijadi“ u Ciboni – što studentima pripremaju pater Ike Mandurić...

„Isus na brucošijadi“ u Ciboni – što studentima pripremaju pater Ike Mandurić i don Damir Stojić?

SHARE

Popularni hrvatski svećenici i studentski kapelani, pater Ike Mandurić i don Damir Stojić zajedno s povjerenikom za pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije vlč. Ivanom Valentićem, organiziraju veliku duhovnu obnovu za studente u Košarkaškom domu Dražen Petrović, popularnoj ‘Ciboni’.

Duhovna obnova pod imenom “Isus na brucošijadi” održat će se 28. i 29. listopada, s početkom u 10 sati, piše narod.hr.

Osim nagovora koji će održati spomenuti svećenici, obnova će imati i svoj slavljenički dio koji će animirati Alan Hržica (zajednica Srce Isusovo) i Petar Buljan (zajednica Božja pobjeda), uz pratnju Nadbiskupijskog zbora mladih.
Detaljan program bit će naknadno objavljen, javlja Bitno.net.

“Isus na brucošijadi” nije prvi veliki duhovni događaj koji će se održati u ‘Ciboni’. Tako je u veljači ove godine nekoliko tisuća ljudi dupkom ispunilo dvoranu tijekom koncerta Progledaj srcem, a ranije je duhovne obnove u tom prostoru organizirala i zajednica Dobri pastir.

Također, spomenimo kako se večer uoči duhovne obnove za studente održava i Večer slavljenja zajednice Božja pobjeda. Tako će studenti građani Zagreba tri dana moći uživati u bogatim duhovnim sadržajima, zaključuje narod.hr.