Home Zanimljivosti Novalić otkrio da gledanje emisije “Stol za 4” uklanja osjećaj gladi

Novalić otkrio da gledanje emisije “Stol za 4” uklanja osjećaj gladi

SHARE

Premijer Vlade Federacije BiH Fadil Novalić otkrio je svojim prijateljima kako je u proteklih mjesec dana testirao samog sebe do krajnjih granica psihofizičkih mogućnosti, i došao do zaključka da gledanje emisije “Stol za 4” u potpunosti uklanja osjećaj gladi.

On je kako tvrdi jedan od njegovih prijatelja u tih mjesec dana uspio prepoloviti standardne troškove hrane a da pritom nije imao nikakvu potrebu da doručkuje ruča i večera, već je kako otkriva Sarajevo365.com za svaki slučaj samo uzimao kruha i čaja čisto da mu ne pozli, jer u tih mjesec dana nije znao kakav će biti krajnji rezultat preispitivanja samog sebe.

“Dok je gledao ovu emisiju, Novalić ne samo da nije osjećao glad, već se u pojedinim trenucima pojavljivala nadutost stomaka te neobjašnjivi osjećaj gađenja prema bilo kojoj vrsti hrane” tvrdi njego prijatelj.

S obzirom na to da je ovaj test provjerio na samom sebi, i podjelio rezultate sa svojim prijateljima, on bi uskoro mogao izaći u javnost s detaljima tehnike uklanjanja osjećaja gladi kod stanovnika, kroz gledanje bilo koje emisije o kuhanju a ne samo gore spomenute, jer želi pomoći građanima da smanje mjesečni iznos novca koji potroše samo na hranu.