Home Društvo Mario Mandžukić vatrogascima donirao opremu vrijednu 20.000 eura

Mario Mandžukić vatrogascima donirao opremu vrijednu 20.000 eura

SHARE
Nogometni reprezentativac Mario Mandžukić donirao je vrijednu opremu vatrogascima dva dobrovoljna društva iz splitsko-dalmatinske županije, DVD Supetar i DVD Podstrana.
DVD-u Podstrana i DVD-u Supetar sa otoka Brača koji su ovog ljeta rame uz rame gasili katastrofalni požar kod Splita, poklonio je profesionalnu vatrogasnu opremu za trideset vatrogasaca ukupne vrijednosti 20.000,00 eura.

Predstavnik DVD-a Supetar, predsjednik DVD-a Nikica Maričić tom je prigodom izjavio: “Od srca zahvaljujemo Mariju što je prepoznao trenutak u kojem nam je pomoć potrebna i pomogao nam svojom donacijom. Ova osobna vatrogasna oprema koje nam je poklonio omogućit će nam kvalitetniju i sigurniju borbu s vatrom i svim ostalim izazovima koji su pred nama.”

Zapovjednik DVD-a Podstrana Nikola Bakota svemu je dodao i zahvalu Dijani Šćepanović iz Poduzetničkog centra Aktivai Best of Brač na posredovanju prilikom realizacije ove donacije.

U znak zahvalnosti vatrogasci Podstrane i Supetra odlučili su da će zajedno na svojim leđima ponijeti njegovu „vatrenu sedamnaesticu“ uz poruku: Mario hvala, „s tobom na leđima“ sve je lakše, javlja braconline

A da sve bude baš kao u filmu, na samom kraju snimanja ovih “strikomanskih” fotografija u znak zahvale Mariju, supetarski vatrogasci zaprimili su dojavu o požaru kod Sutivana pa su zajedno sa svojim kolegama iz Podstrane odmah dobili prigodu da isprobaju dio donacije. Požar je na koncu uspješno ugašen pa je oprema tako na najbolji mogući način prošla svoje vatreno krštenje.