Home Crna kronika Mostar: Požar u Mercatoru

Mostar: Požar u Mercatoru

SHARE

U srijedu je izbio požar na objektu Mercator u Ulici Stjepana Radića u Mostaru. Kako je navedeno u izvješću Operativnog centra civilne zaštite HNŽ-a, gorjela je staklena vuna na spomenutom objektu, a vatrogasci su intervenirali od 17.10 do 18.45 sati.

U istoj ulici mostarski vatrogasci su u dva navrata tijekom istog dana gasili požar gdje je gorio otpad. Od tehničkih intervencija zabilježeno je uklanjanje srušenog stabla s kuće u naselju Buna od 8.00 do 11.20 sati.

Čapljinski vatrogasci su pak gasili požar u zgradi Duhanske stanice gdje je gorjela veća količina daske i greda, a intervencija je trajala od 23.45 do 0.12 sati. Istog dana od 9.00 do 11.00 sati uklanjali su stablo na cesti od Gabele prema Gabela polju.

U čitlučkom naselju Paoča u srijedu od 11.25 do 13.30 sati vatrogasci su gasili požar na automobilu, a odmah nakon toga u Čmarevcu su gasili požar gdje je gorjela trava i nisko raslinje. Vatrogasci u Neumu su ugasili požar od 17.00 do 17.40 sati na ugostiteljskom objektu gdje je gorio dimnjak.

Odmah nakon te intervencije upućeni su u Ulicu kralja Tomislava gdje je gorjelo smeće.