Home Život Rat između obitelji Monteno i Jusić na vrhuncu: ‘Nabijem vas na ku**c,...

Rat između obitelji Monteno i Jusić na vrhuncu: ‘Nabijem vas na ku**c, klošari i lopovi!’

SHARE
Stvarno je žalosno, ali zadnjih se dana na estradi odvija pravi rat, i to između obitelji pokojnoga Kemala Montena i obitelji Jusić. Razlog je, očekivano, zarada, i to poprilična svota, a optužbe za ‘samopromociju’ dosegle su vrhunac.

Paula i Đelo Jusić Mlađi osnovali su Udrugu Kemal Monteno s ciljem zaštite lika i djela poznatog pjevača, ali obitelj pokojnoga pjevača tvrdi da oni čine sve, samo to ne. Optužuju ih, naime, da već skoro godinu dana zloupotrebljavaju njegov lik i djelo, a u javnost su s optužbama izašli nakon zagrebačkih koncerata “Prijatelji i Kemo” na kojima su nastupile najveće zvijezde hrvatske glazbe, piše Slobodna Dalmacija.

“Hvala vam za uložen trud za koncerte ali stid da vas bude za cilj sa kojim ste sve uradili i čime se sve sluzite!”, zaključila je podužu objavu na facebooku unuka Kemala Montena, prozivajući javno par Jusić da su sebi priskrbili zaradu kroz ‘fintu’ očuvanja legendarnog pjevača.

Đani Monteno, Kemalov sin, bio je nešto brutalniji: “Nabijem vas na ku***, klošari i lopovi. Tko ste vi, nitko vas ne zna jer ste propali muzičari. Na sudu ćemo rješavati ovo. Ostavit ćete se moga prezimena, to zapamtite…”, prenosi Dnevnik.hr.

U intervjuu za Inmagazin svoju je stranu priče ponudila optužena Paula Jusić.

“Nakon ogromne količine blata koje je bačeno na nas, na naše ime, na naš ugled, nakon javnih optužbi, kleveta, laži i prijetnji od strane članova obitelji Monteno, došlo je vrijeme da se podastre istina jer smatram da javnost ima pravo znati istinu”, komentirala je Paula skandal.

“Ta vrsta klevete, optužbe, govora mržnje i prijetnje smrću na kraju, javno… Znamo što nadležne institucije rade kada se to prijavi”, komentira optužbe dodajući kako je svota od 140 tisuća kuna u cijelosti ‘sjela’ na račun obitelji Monteno.

“Blato sa svog obraza i svog ugleda moramo skinuti Đelo i ja, jer u tu smo priču ušli i izašli čista obraza i mirne savjesti”, zaljučuje konačno Paula.