Home Zanimljivosti Život na vagi: Upoznajte brata i sestru koji su odlučili skidati kile...

Život na vagi: Upoznajte brata i sestru koji su odlučili skidati kile zajedno

SHARE

U DRUGOJ sezoni showa ‘Život na vagi’, koji s emitiranjem kreće, ove subote, 4. studenog , od 20 sati na RTL-u, gledatelji će između 18-ero natjecatelja upoznati i brata i sestru koji su se zajedno prijavili ne bi li skinuli kilograme koji im smetaju.

Manuela Žalac ima 39 godina, živi u Slavonskom Brodu, a rođena je u Švicarskoj. Po zanimanju je učiteljica, no trenutno je nezaposlena. Manuela je u braku i ima troje djece, a problemi s viškom kilograma počeli su, priznaje, nakon trećeg poroda i traju već 10 godina. Najveća motivacija za izgubiti barem 30 kilograma su joj, kaže, njezina djeca i obitelj, a naročito brat koji ju je i prijavio u show te i sam sudjeluje u njemu. Manuela bi željela biti više pokretljiva, a budući da su joj djeca već samostalna sada je, kaže, pravi trenutak da počne raditi na sebi.

Njezin brat, Tomislav Bašić, pravnik je iz Slavonskog Broda, također rođen u Švicarskoj. Ima dvogodišnjeg sina i u sretnom je braku. S viškom kilograma bori se posljednjih 15 godina, a zbog tog viška ne može se kretati ni, priznaje, kvalitetno igrati sa sinom. Do dvadesete godine Tomislav se puno kretao te vozio bicikl, a glavna motivacija za prijavu mu je ta što bi volio ponovno osvojiti svoju ženu i biti bolji muž i otac.

Kako će se brat i sestra snaći u novom okruženju i hoće li jedno drugome biti oslonac ili kamen spoticanja, gledatelji će saznati već ove subote od 20 sati, kada počinje nova sezona ‘Života na vagi’.

Index.hr