Home Zanimljivosti Anja iz ‘Supertalenta’ oduševljava followere objavama na Instagramu

Anja iz ‘Supertalenta’ oduševljava followere objavama na Instagramu

SHARE

Gimnastičarka koja je plesala na pokretnoj šipci oduševila je žiri i gledatelje koji su se o njoj raspisali na društvenim mrežama. Anja Bijelić je i prava zvijezda na Instagramu

Davor Bilman, koji se i sam okušao u plesanju na šipci, zinuo je kada je Anja Bijelić pokazala svoje vještine u ‘Supertalentu’. Oduševila je žiri, publiku i gledatelje svojim nastupom.

U audicijskoj emisiji, Anja je plesala na pokretnom obruču, a ovaj put je to učinila na pokretnoj šipci. Maja Šuput već je izrazila zavist zbog njene ljepote, a gledatelji je ne mogu prestati hvaliti na društvenim mrežama.

Anjin nastup neki su čak uspoređivali s onim Vukovarke Sare Seifert koja je twerkala. Upitali su se i je li Anjin nastup Martini Tomčić bio ‘vulgaran’ kao i Sarin.

foto: Screenshot facebook

Anja Bijelić 2015. godine natjecala se na izboru za Miss Hrvatske te je bila druga pratilja. Aktivna je na Instagramu, na kojem ima 16.000 pratitelja. Gimnastičarka često objavljuje videa i fotografije svojih treninga.

– Malo je problematično zato što je šipka gumirana i dere kožu, stoga imam dosta masnica po tijelu, no kada čovjek to zavoli, ne može se požaliti – rekla je uoči svog nastupa Anja za Novu TV.

Bijelić često i pozira u oskudnim ‘krpicama’ koje joj ističu istesano tijelo. Sudeći prema snimkama Anja često nastupa i kao performerica u klubovima.