Home Crna kronika Autom izletjeli s ceste i uništili ga, dvoje ozlijeđenih

Autom izletjeli s ceste i uništili ga, dvoje ozlijeđenih

SHARE

U četvrtak oko 2:40 sati na magistralnoj cesti M-6.1 koja povezuje Mostar i Nevesinje dogodila se teža prometna nesreća u kojoj su dvije osobe ozlijeđene, a pričinjena je velika materijalna šteta na jednom osobnom vozilu.

Kako je navedeno iz MUP-a Hercegovačko – neretvanske županije u prometnoj nesreći u južnom mostarskom prigradskom naselju Dračevice sudjelovao je putnički automobil Opel Astra. Teške tjelesne ozljede zadobio je vozač E.K. (1986.), dok je lakše ozlijeđen suvozač E.V. (1987.) iz Dračevica.

Dežurni tužitelj je za Bljesak.info rekao kako je od strane službenika policije upoznat o ovom događaju, te kako je putnički automobil iz, za sada, neutvrđenih razloga izletio s magistralne ceste i udario u kontejner koji se nalazio u neposrednoj blizini. Naređeno je izuzimanje vozila u krug Policijske uprave Mostar, te će se izvršiti potrebna vještačenja, a bit će provedena i dalja istraga nad vozačem i suvozačem.

Pored ove, službenici MUP-a HNŽ su u proteklih 24 sata zabilježili još pet prometnih nesreća u kojima je pet osoba zadobilo lakše tjelesne ozljede.