Home Zanimljivosti Tko su najpoželjniji hrvatski neženje? Jedan je neozbiljan, drugi oženjen za posao…

Tko su najpoželjniji hrvatski neženje? Jedan je neozbiljan, drugi oženjen za posao…

SHARE

Kada bismo opisivale osobine najpoželjnije muškarca, onda bismo rekle da mora biti zgodan, ambiciozan i uspješan. I takvi postoje…

Kada bismo morale odabrati osobine najpoželjnijeg muškarca, žene bi se složile u nekoliko stvari. On mora biti zgodan, ambiciozan, uspješan i neodoljiv. Upravo su takvi frajeri s našeg popisa. Top-listu neženja u Hrvata komentirale su Ivana Delač Đolo, Nives Celzijus i Pamela Ramljak.

Nakon pucanja, kako ih je zvao, vječnih zaruka s Jelenom Rozgom, Stjepan Hauser brzinom munje vratio se na listu tražene robe za put do oltara. Nives tvrdi da ipak ne bi bio njezin prvi izbor, dok Pamela Ramljak ističe da nije dovoljno ozbiljan.

Stjepan Hauser (FOTO: Instagram)

Samozatajni Ante Vrban zbog posla je često na putu, no ne skriva želju za obitelji i djecom. “Idealno bi bilo imati takvog dečka da ti izgradi kućicu u cvijeću”, kaže Nives.

Ante Vrban (Screenshot: Video)

Hrvatski George Clooney lako bi mogao postati Marko Petrić, tridesetogodišnji glumac čiji bi osmijeh otopio i najledenija srca. Zvijezda serije “Čista ljubav” prava je prilika za udaju, smatra Pamela Ramljak.

Marko Petrić (FOTO: Privatni album)

Najmlađi na listi je Borna Čorić. Premda se sportaši uglavnom žene vrlo mladi, njemu se ne žuri. Nakon duže veze sad solira. A ako se želite naći na njegovoj listi, trebat ćete blagoslov seke Brune.

Borna Ćorić (Foto: Instagram)
Vedran Ćorluka (Screenshot: Instagram)

Mate Rimac jedan je od naših najuspješnijih poduzetnika, za kojeg zna cijeli svijet. Tvorac električnog automobila svoj život čuva podalje od očiju javnosti, no nije se uspio sakriti od ženskog oka. “Možda fizički nema te neke osobine idealnog frajera, no ima nešto muževno i šarmantno u njemu”, smatra Nives, dok Ivana Delač Đolo napominje da je Rimac u sretnoj vezi.

Mate Rimac (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL)

On rano ustaje zbog posla, no mnoge bi ga jutrima zadržale u toploj postelji. Šarmantan i beskrajno duhovit, dečko iz kvarta može mnogo ponuditi. Iako je u vezi, prstena nema, a zabranjeno voće mnogima je najslađe. Daniel Bilić mnogim je djevojkama frajer iz snova.

Daniel Bilić (Foto: Photo: Marko Prpic/PIXSELL)

Svi mladi, zgodni i uspješni dečki i zasad uglavnom dostupni. Oduzima li im karijera previše vremena ili pomalo strahuju od sudbonosnog da, nismo sigurni. No vremena se mijenjaju pa više ne morate čekati da oni postave pitanje. Možda baš čekaju onu pravu koja će ih oboriti s nogu i imati hrabrosti za pitanje koje oni još nisu postavili.