Home Gospodarstvo Prijavite se na radionicu “Podrška pri zapošljavanju”

Prijavite se na radionicu “Podrška pri zapošljavanju”

SHARE

Udruga “Pravi Put” je nositelj projekta pod nazivom “Podrška pri zapošljavanju” i zajedno s Vijećem mladih općine Ljubuški održati će prvu u nizu od ovih besplatnih radionica dana 26. studenog 2017.godine u Ljubuškom, Županija Zapadnohercegovačka. Lokacija “Gradska vijećnica” s početkom u 12:30.

Radionica je namijenjena: osobama koji su na Zavodu za zapošljavanje, studentima, srednjoškolcima osobama dugo nezaposlenima, svim zainteresiranima svima koji žele naučiti kako bi se prijavili na tržištu rada.
Na radionici ćete dobiti opise, objašnjenja, znanja, konkretne primjere, te alate koje ćete iskoristiti kako bi mogli lakše doći do zaposlenja.

Predavači:
Dajana Cvjetković projektni manager
Damir Zeković projektni manager
Žana Alpeza predsjednica Udruge

Sudionicima će se obratiti i Marija Kordić, predsjednica Vijeća Mladih Općine Ljubuški.

“Ovo je jedan od većih događaja za ovo područje u Ljubuškom, kao i u Županiji te kao predsjednica Udruge “Pravi Put” Grude i uz podršku predsjednice Marije Kordić i članova Vijeća mladih općine Ljubuški smatramo da radionica “Podrška pri zapošljavanju“ u Ljubuškom – srednjoškolcima, studentima, ali i starijim nezaposlenim te svim zainteresiranima predstavlja veliku šansu da nauče kako da savladaju prepreke i da dođu do zaposlenja“, rekla je Žana Alpeza.

Prijavite se na ovu radionicu za besplatno sudjelovanje na ovim linkovima:

Vijeće mladih općine Ljubuški facebook
Udruga Pravi Put facebook