Home Društvo ROJS: Mate Boban je ubijen! Arapi s vrećama para dolaze na Blidinje

ROJS: Mate Boban je ubijen! Arapi s vrećama para dolaze na Blidinje

SHARE
– U Hrvatskoj danas likuju hrvatski veleizdajnici. Hrvatskim Judama ne mogu oprostiti nikada, niti ću oprostiti. Takvih ima, od onih koji su opljačkali Hrvatsku do onih koji su dokumente dali stranim službama. Na čelu skupine veleizdajnika je Stipe Mesić – kazao je general Rojs u emisiji Bujica.
Istaknuo je kako su Srbi stali iza svoje vojske, muslimani iza svoje, a velika većina hrvatskih političara je izdala svoju vojsku, svoje branitelje, svoje domoljube i rodoljube.
Rojs je pratio presudu s voditeljem Velimirom Bujanecom. Slomio se i zaplakao kad je vidio da je njegov general Slobodan Praljak popio otrov, i herojskim činom odlučio oduzeti sebi život, poput Sokrata, da cijeli svijet vidi nepravdu.
– Na izborima pokradu novce, financiraju kampanju i dobiju izbore. Narodu se voda prelijeva preko grla. Možemo promijeniti mirnim putem, nema više oružja, ali moramo sve mijenjati iz temelja, mi moramo kazniti veleizdaju, moramo očistiti državno odvjetništvo – kazao je Rojs.
Istaknuo je i da je Đuro Brodarac ubijen u zatvoru, ali i ne samo on. – Moj hrvatski narode, odgovorno tvrdim, pod punom odgovornošću, prvi je ubijen Jozo Martinović, drugi Mate Boban, treći Gojko Šušak i četvrti predsjednik Franjo Tuđman. Kad smo išli na CT u Laginjinu, isti dan, isti sat, istu sekundu, predsjedniku Tuđmanu i ministru Šušku pojavio se tumor veličine jabuke na mozgu. Kod predsjednika Tuđmana bolje je djelovala kemoterapija… dio istine ću odnijeti u grob, ali odgovorno tvrdim da su ozračeni i ubijeni – kazao je Rojs.
Što će se događati u Herceg Bosni, hoće li se nastaviti progon i iseljavanje Hrvata, upitao ga je Bujica. – Pozivam Bošnjake od Šefke Omerbašića do Šaja, sve ljude časne i poštene, neka se sjete što smo učinili za njih – kazao je Rojs pokazavši dokumente, imena i prezimena muslimana kojima su Hrvati pomogli, prenose Grude.com.
– Kako su nam vratili ovakvu zahvalnost, neprijateljskim djelovanjem pred Haškim sudom? Vrlo su se nezahvalno ponijeli. Jer da nije bilo HV-a Bihać bi pao. Vratili su nam tako što Mijo Jelić ne može u BiH – ustvrdio je Bujanec.
– I oni imaju svoje Kosovce i svoje Udbaše – rekao je Rojs.
Kazao je i da je Praljak za cijeli hrvatski narod platio cijenu. – General Praljak bi trebao dobiti najviša priznanja. Više je Praljka pogodilo kad je vidio u presudi da je optužena Republika Hrvatska, s tim se on nije mogao nositi i rekao je sam sebi, spreman sam bio dati život 1991., tada me je Bog sačuvao, sada je poručio, probudi se hrvatski narode, što čekaš! – ističe Rojs, prenose Grude.com.
Sad će naseljavati Mostar Arapima. Je li sada vrijeme za tu politiku? – upitao je Bujanec.
– Ne samo Mostar. Oni već dolaze s vrećama novca da kupuju Blidinje, odmah do granice s Imotskim. Ne pitaju za cijenu, ako vi tražite 1000 eura, oni daju 2000 eura – kaže Rojs.
Istaknuo je da je vrijeme da se hrvatski branitelji okupe oko predsjednice Republike Hrvatske, Kolinde Grabar Kitarović, koja diše hrvatski.
Bujanec je donio i pismo predsjednice Grabar Kitarović o generalu Praljku, koje je napisala povodom predstavljanja njegove posljednje knjige prije otprilike tjedan dana. “Doprinos generala Slobodana Praljka obrani Hrvatske i BiH, od velikosrpske agresije i obrani opstojnosti hrvatskog naroda, od velike je važnosti. Praljkova knjiga je svojevrsna zahvalnica za sve što je učinio za svoj narod.”