Home Društvo Pernar izgubio tužbu od Stankovića, mora mu platiti 50 tisuća kuna

Pernar izgubio tužbu od Stankovića, mora mu platiti 50 tisuća kuna

SHARE
Pernar je gostujući u različitim medijima častio Stankovića pogrdnim izrazima kao što su”idiot”, “smeće” i “moralna nakaza”

Ivan Pernar je izgubio tužbu od Aleksandra Stankovića i mora mu platiti 50 tisuća kuna. – prenosi Index

– Danas me sudac Hrvoje Vučić osudio na 50.000 kuna jer sam uvrijedio čast i ugled veleštovanog Aleksandra Stankovića. Za razliku od cijele plejade političara i moćnika, mene je pravosuđe osudilo, snašla me sudbina psa Mede. – napisao je na svom Facebooku.

Prisjetimo se, početkom studenog prošle godine Pernar je bio gost HRT-ove emisije Nedjeljom u dva, voditelja Aleksandra Stankovića, no njegovo gostovanje trajalo je svega 15-tak minuta. Naime, nakon što su kao temu otvorili HRT i plaćanje pristojbe, Pernar se naljutio što je Stanković njegovo izlaganje o Palestini i Izraelu želio prekinuti potpitanjem, pa je nakon kratke rasprave napustio studio uz tvrdnju da mu Stanković ne dozvoljava da dovrši odgovor na pitanje.

Nakon izlaska iz studija Pernar je gostujući u različitim medijima častio Stankovića pogrdnim izrazima kao što su”idiot”, “smeće” i “moralna nakaza”.

U reagiranju koje je Aleksandar Stanković prošle godine uputio Indexu, voditelj je pojasnio zbog čega je tužio Pernara.

– Ivana Pernara tužim zato jer me sustavno javno vrijeđa (Facebook, intervjui) da sam idiot, moralna nakaza i smeće u službi režima. Osim što su izjave uvredljive, njima i huška svoje istomišljenike na mene, koji mi prijete. Zato ga tužim. – kazao je Stanković za Index.