Home Crna kronika VELIKI OBRAT U ISTRAZI OKO NESREĆE U KOJOJ JE POGINULA MLADA SLAVONKA...

VELIKI OBRAT U ISTRAZI OKO NESREĆE U KOJOJ JE POGINULA MLADA SLAVONKA Istražitelji definitivno otkrili tko je zapravo vozio BMW ‘peticu’ kobne noći

SHARE

Mladić u dobi od 31 godine iz Širokog Polja, za kojeg se u početku mislilo da je u subotu 2. prosinca vozio BMW serije 5 u kojem je uslijed prometne nesreće smrtno stradala 20-godišnja djevojka iz Vuke, oporavlja se u KBC-u Osijek od posljedica teških tjelesnih ozljeda koje je zadobio.

U međuvremenu je s njega skinut krimen krivnje za prometnu nesreću sa smrtnom posljedicom, koja se dogodila u Kuševcu kod Đakova oko 1 sat u noći. Policija i Općinsko državno odvjetništvo, naime, proteklog su tjedna daljnjim kriminalističkim istraživanjem otkrili da 31-godišnjak nije upravljao BMW-om, nego da je to bio 19-godišnji mladić iz Vuke.

Istražiteljima je od početka bila sumnjiva priča prema kojoj bi 19-godišnjak bio putnik u vozilu, a 31-godišnjak vozač s obzirom da su i on i nesretna djevojka ispali iz vozila nakon što je BMW uslijed neprilagođene brzine sletio s kolnika u odvodni kanal.

Na kraju se pokazalo da su i on i djevojka bili putnici u vozilu kojim je upravljao 19-godišnjak, koji je u međuvremenu uhićen i predan pritvorskom nadzorniku, a protiv njega je osječko-baranjska policija podnijela kaznenu prijavu.

Djevojka je, na žalost, od posljedica nesreće preminula u KBC-u Osijek, gdje su liječnici uspjeli spasiti život 31-godišnjaku, premda je i on u početku bio u teškom stanju i smješten na Jedinici intenzivnog liječenja.

U međuvremenu mu se stanje stabiliziralo te je premješten na poluintenzivnu njegu Odjela Traumatologije i trenutno je stabilno. Život mu nije u opasnosti.