Home Zanimljivosti Fešta za kraj: Četiri Hercegovke u prvoj sezoni “Života na vagi” izgubile...

Fešta za kraj: Četiri Hercegovke u prvoj sezoni “Života na vagi” izgubile 140 kilograma

SHARE

Prva sezona hercegovačkoga “Života na vagi” završila je u četvrtak navečer malom božićnom proslavom.

Naime, Ilijana Bodlović, trenerica uz čiju su pomoć u manje od pola godine četiri žene skinule oko 140 kilograma, organizirala je zabavu na kojoj su bile Jasmina, Jelena, Matea i Danijela, ali i još oko 170 žena koje redovito treniraju u fitness-centru koji vodi Ilijana, poznatija pod nadimkom Anny Chanel.

Znoj, suze, odricanje, ali i smijeh, veselje svakom skinutom kilogramu, međusobna potpora i upornost obilježili su svim ovim ženama, a posebice onima koje su sudjelovale u projektu “Život na vagi” protekle mjesece. Ipak, sve one danas su puno zadovoljnije sobom te na treninge dolaze s osmijehom, piše Večernji list.

A sve je počelo sasvim spontano. U Grudama se prošle godine, nakon duljega vremena, otvorio fitness-centar koji vodi spomenuta trenerica. Nakon što je pokrenula nekoliko organiziranih skupina, u kojima je većina žena u kratkom razdoblju postigla određene uspjehe, Anny je došla na ideju organiziranja hercegovačke verzije “Života na vagi”.

Na ženama koje imaju problema s kilogramima bilo je samo prijaviti se na njezinu stranicu na Facebooku, a ona je odlučila ponuditi im besplatan tretmankojim im je jamčila uspjeh. Tako je i bilo. Ogromni rezultati postignuti su u samo tri mjeseca, kada su sudionice izgubile najviše kilograma (100), nastavkom treniranja u posljednja tri mjeseca izgubile su dodatnih 40 kilograma.

Teško je, ali se isplati, komentirale su ove žene.

Jasmina Grubišić, koja danas izgleda neprepoznatljivo u odnosu na početak ljeta na Facebook profilu ističe da trening ponekad zna biti naporan, ali tada pogleda svoje stare slike i dobije nevjerojatnu volju i snagu za nastavak. Njenoga mišljenja su i ostale sudionice ovoga projekta, koji se nastavlja s početkom nove godine.

Naime, Ilijana je na ovom druženju najavila i novu sezonu “Života na vagi”. Ponovno će sudjelovati četiri žene koje imaju i do 80 kilograma viška. Treninzi će im biti besplatni, a na njima je samo da se pridržavaju uputa, kako bi do ljeta u potpunosti promijenile svoj izgled.

jabuka.tv