Home Crna kronika Na autocesti kod Frankfurta poginuo 47. godišnji Hrvat iz BiH, član hrvatske...

Na autocesti kod Frankfurta poginuo 47. godišnji Hrvat iz BiH, član hrvatske zajednice iz Frankfurta

SHARE

U noći s petka na subotu, oko 01.00 sat, u autocesti A5 kod Frankfurta poginuo je 47-godišnji vozač, objavila je policija iz Frankfurta.

Vozeći autocestom iz pravca Bad Homburga prema Darmstadtu, vozač je na dijelu ceste između križanja Bad Homburger Kreuz i Nordwestkreuz Frankfurt, skrenuo s lijeve u srednju traku a potom, iz nepoznatih razloga, izgubio kontrolu nad svojim automobilom i udario u desnu bočnu ogradu a potom u kamion s prikolicom.

Pokojni Miroslav Eranovic
Miroslav Eranović / Foto:Fenix Magazin

U sudaru s kamionom, 47.godišnjak je pretrpio teške ozljede, dobio je medicinsku skrb i odveden u bolnicu, gdje je nedugo potom umro. Vozač kamiona nije ozlijeđen. Ukupna šteta procjenjuje se na desetak tisuća eura, izvjestila je policija koja još ispituje kako je došlo do nesreće. Sumnja se kako je poginuli vozač zaspao pri vožnji. Zbog sudara, cestaA5 je bila privremeno zatvorena nekoliko sati i puštena je u promet oko 5,00 sati ujutro.

Iz neslužbenih izvora doznajemo kako je poginuo Miroslav Eranović (47), član hrvatske zajednice iz Frankfurta. Rodom je iz sela Vržerale na Buškom blatu, općina Livno.  Na sv. misi u crkvi sv. Ante u subotu uvečer, prije Božićnog koncerta, župnik je pročitao obavijest o njegovoj smrti i zajedno sa svim vjernicima izmolio molitvu za dušu pokojnika.

Još uvijek se ne zna točno kad će biti ispraćaj pokojnika.

Fenix-magazin