Home Vijesti Sudionica hercegovačkog “Života na vagi” Jasmina Grubišić: “Osjećam se bolje nego sa...

Sudionica hercegovačkog “Života na vagi” Jasmina Grubišić: “Osjećam se bolje nego sa 20 godina!”

SHARE

Sinoć je svečanom proslavom i zabavom završila prva sezona hercegovačkog “Života na vagi”.

Četiri sudionice; Jasmina, Matea, Danijela i Jelena, pod vodsvom trenerice Ilijane Bodlović, za šest mjeseci uspjele su zajedno skinuti čak 140 kilograma. Odricanje, naporan rad i trenizi u fitness centru “Fitness Anny” u Grudama, učinili su ove četiri dame puno zadovoljnijima, te danas sa osmjehom odlaze na treninge.

09

Kakvi su dojmovi nakon pola godine sudjelovanja u projektu “Život na vagi”, upitali smo jednu od sudionica Jaminu Grubišić.

-Evo kako ste i sami kazali sinoć smo imali jednu lijepu zabavu i druženje kako bi proslavile svoj rad i trud kroz ovih šest mjeseci. Moram vam kazati kako su moji dojmovi nakon ovih pola godine savršeni. Upoznala sam divne žene, stvorila su se neka nova prijateljstva, promjenila svoj način zivota, a što je najvažnije osjećam se bolje, pozitivnije, sa puno više energije. Ovih šest mjeseci je jedan divan period za mene.

Kako ste se vi osobno odlučili prjaviti u “Život na vagi”?

Slala sam prijavu i za prvu sezonu RTL “Život na vagi”, ali nisam prošla. Naša trenerica  Anny se kod nas u Grudama pojavila prije točno godinu dana. Moram vam priznati kako sam njen reklamni letak bacila uz komentar: “Ova zgodnica će meni pričati šta ću, kako ću. Njoj je Bog dao da je zgodna, a ja cijeli život bitku vodim sa kilogramima.” No, kada se ona odlučila za ovaj projekt prijateljica me je prijavila. Sve se desilo na brzinu, ali je na kraju sve super ispalo.

Koliko je bio težak i mukotrpan rad u ovih pola godine, i koliko je bilo teško odoljeti svim iskušenjima na koje ste nailazili?

-Pa, rad je bio mukotrpan i težak ali opet ne toliko, bilo je podnošljivo. Najveća stvar je posloziti sve sebi u glavi i reći: “Ja to mogu!”. Želja, upornost i strpljenje su najbitniji. Iskušenja je bilo, ali kada imaš ovaku podršku sve je lakše. Trenerica koja je uvijek bila tu za nas, u svako doba dana. Savjetovala nas je kako da odolimo nečemu što nas vuče, a to uopće nije zdravo, i hvala joj joj na tome. Moja ekipa s posla su mi također bili velika podrška. Oni su bili zaduženi da ne dođem do slatkiša ha ha ha. Naravno tu je i moja obitelj koja je uvijek bila tu za mene, hvala ima svima.

Budući da pratimo i hrvatsku verziju showa “Život na vagi” u kojima veliku zaslugu za uspjehe natjecatelja imaju treneri Mario Mlinarić i Sanja Žuljević, što vi možete kazati o svojoj trenerici Ilijani Bodlović?

-Naša trenerica tu ima najveću zaslugu. Gura te kada zapneš, daje snage, kada ne mogu više ona me uzme za ruku i trči samnom još brže. O njoj sam do sada sve rekla, ona je žena, kraljica, majka, prijatelj, dama, podrška, prijateljica i hvala joj što postoji.

Kada smo već kod RTL-ovog showa, koliko stignete pratiti i imate li možda nekog favorita?

-RTL show pratim kada stignem i ako ne zaspem. Nemam favorita, svi su oni napravili odličan uspjeh, samo kod njih ove eliminacije “ubijaju psihički”. Ja bi osobno volila da su svi do kraja pa tko više kilograma izgubi. Tko se više trudi ili možda da publika odluči, ali to je ipak show. Točno znam kako je tim ljudima i želim im da i kada izađu iz kuće nastave isto tako.

Koji je vaš krajnji rezultat bio nakon ovih pola godine, i koliko ste zadovoljni s učinjenim?

-Moj rezultat je -43 kila za šest mjeseci. 13. lipnja imala sam 126 kg, a danas 83. Prezadovoljna sam s tim.

S ostalim natjecateljima ste se sigurno odlično slagali i imali ste podršku jedna u drugoj?

-Da moje cure Jelena, Danijela i Matea smo bile uvijek zajedno i podrška jedna drugoj, što je neprocijenjivo. Zajedno smo se radovale svakom izgubljenom kilogramu, volim ih do neba. I ostale cure u fitnessu, a ima nas oko 200, ali ipak moram izdvojiti neke, a to su: Maja, Tihana, Jasna, Katarina, Maja, Tea  i za njih imam samo riječi hvale. Tu nema konkurencije, tu je samo podrška i pravo prijateljstvo.

Što dalje nakon ovih pola godine? Kako će izgledati vaš svakodnevni život po pitanju treninga i prehrane?

Ja i dalje nastavljam trenirati, jer to je sada moj stil života. Osjećam se bolje nego sa 20 godina. Imam želju skinuti još nekoliko kilograma, a koliko to ćemo još vidjeti. Prehrana također ostaje ista jer mi je ovaj način ishrane super. Jedem sve osim kruha, tjestenine slatkiša i sokova, znači sve samo češće i u manjim porcijama. Nastavljamo dalje, s  možda malo lakšim tempom. Može se možda priuštiti da se pojede jedan kolačom nedjeljom, ali bez velikog opuštanja svakako idemo dalje. Hvala mojim curama na svemu, zaključila je za Hercu Jasmina Grubišić.

Izvor:herca.com.hr