Home Društvo Duvanjka po ocu, Lucija Šarić smršavila 25 kila i pokazala novu figuru

Duvanjka po ocu, Lucija Šarić smršavila 25 kila i pokazala novu figuru

SHARE

Iz ‘Života na vagi’ odlučila je izaći prva i to zato što joj je pritisak bio pregolem. Luciju Šarić iz Sesveta mnogi su gledatelji zbog njenoga ponašanja zapamtili kao ‘razmaženu tajkunovu kćer’, a taj nadimak ona se uistinu nije potrudila opovrgnuti.
Dapače, Lucija je svojim prohtjevima i zapomaganjima uspjela navući na sebe bijes korisnika društvenih mreža, koji su se, bez pardona, upitali zašto je samoživa princeza uopće ulazila u show. No, može biti i da Luciji jednostavno nije odgovarao pritisak kamera, a to je dokazala i posljednjim objavama na društvenim mrežama. Nakon odustajanja Lucija je, naime, skinula čak 25 kilograma, a fotografijom se pohvalila na svome Instagramu.

“Evo napokon i te slike: -25 kg ( imala sam i 135 prije ulaska). Sretna sam da sam stigla ovdje, imala sam već ove kile, a najmanje što se sjećam 95 kg. Moj novi cilj je da vidim barem 94 kg i da onda vidim neku novu Luciju. Veselim se tom danu i borit ću se za tu brojku. I poslije nje gradimo planoveza dalje. Hvala vam što ste uz mene. Poručila bih ekipi što doma sjedi i pljuje po nekome tko radi na sebi sljedeće: 1. Nađite si život 2.Nemojte mrziti, pokrenite se i vi!”, napisala je u objavi.
Svoj napredak zahvaljuje ponajprije privatnome treneru, ali ne skriva ni česte posjete beauty salonima i ostale ‘pogodnosti’ koje joj potpomažu u postizanju konačnoga cilja.