Home Zanimljivosti Upotrijebite ove trikove i izgledajte dvostruko mlađe

Upotrijebite ove trikove i izgledajte dvostruko mlađe

SHARE

Za očuvanje ljepote i mladosti može se doći kroz pažljivu brigu o sebi i primjeni savjeta makeup umjetnika. Osim toga, važno je promatrati neki kompromis između želje da izgledate mlađe i da očuvate poseban šarm ženske zrelosti.

Šminka

Kozmetički proizvodi s godinama trebali bi se smanjiti. Pored toga, shema boja također bi trebala biti vrlo niska. Evo nekoliko važnih preporuka kvalificiranih umjetnika i kozmetologa:

Toniranje treba biti tekuće konzistencije i lagane teksture. Debeli temelj ili prašak će naglasiti bore.
Isključite bronzanu šminku i samotamnjenje. Potrebno je odabrati ton koji je što bliže prirodnoj boji kože.
Sjene bi trebale biti lagane pastelne boje, po mogućnosti s majkom bisera. Reflektirajuće čestice skrivaju znakove upijanja kože kapaka.
Pri odabiru ruža za usne, trebali biste voljeti tople boje.
Posebnu pozornost treba posvetiti obrvama, pratiti njihov oblik i gustoću.

Odjeća

Zapravo, samo je bitno pronaći zlatnu sredinu, jer prekomjerna opsesija odjeće za mlade ljude je irelevantna u odrasloj dobi i izgleda smiješno, piše Azra.

Po mogućnosti se oblačiti u klasičnom stilu s povremenim elementima.
Veste i bluze poželjno je odabrati slobodan rez sa plitkim dekolterom kako bi sakrili nedostatke na slici.
Haljine bi trebale biti elegantne i diskretne.
Za odmaranje i šetnju prikladne su traperice i slobodne košulje, majice.
Nakit može biti svijetao i neobičan, ali ne smije biti previše.
Cipele treba odabrati na elegantnoj peti ili platformi.

Frizura

Kosa je od velike važnosti u stvaranju slike za prekrasan izgled. I nije potrebno radikalno promijeniti frizuru, samo trebate malo ispraviti. Što učiniti a zadržati individualni stil frizure:

Odmaknite se od tamnih nijansi. Dovoljno je osvježiti boju kose ili ton nekoliko dlaka za 1-2 tona. Ova metoda će dati sjaj vašoj kosi.
Dajte prirodan izgled. Stiliranje, naravno, potrebno je, ali ne bi trebalo biti pretjerano, primjenjivati sredstva za učvršćivanje ili napraviti tradicionalni hemijski val finih kovrdža. Kosa bi trebala izgledati prirodno, mekana, linije lijepo oblikuju lice i vizualno daju tačan oblik.
Šišati šiške. Šiške nisu samo atribut mladih frizura. Pomaže sakriti bore na čelu i naglašava oči. Glavna stvar je odabrati pravi oblik praska prema vrsti lica.
Pokušajte kratku frizuru. Kratka kosa uvijek izgleda više dobro njegovana i lakše se održava. Osim toga, postoji mnogo kratkih frizura, zanimljivo je pogledati različite boje i simetrije.

Najvažnija stvar u očuvanju mladih je pozitivna stav. Trebali biste se smijati češće, pronaći šarm u bilo kojoj dobi i nastaviti se diviti sebi.