Home Gospodarstvo Holdina i Energopetrol predstavili novo Arktik dizel gorivo

Holdina i Energopetrol predstavili novo Arktik dizel gorivo

SHARE

INA Arktik dizel je gorivo razvijeno od visokovrijednih komponenti koje jamče iznimna niskotemperaturna svojstva za miran start i neometan rad motora u oštrim zimskim uvjetima.

INA Arktik dizel prema zahtjevima i primjenskim svojstvima odgovara važećoj europskoj normi EN 590, a može sadržavati do 7 posto v/v metilnih estera masnih kiselina (FAME). Razvijeno je od visokovrijednih komponenti koje jamče iznimna niskotemperaturna svojstva za osiguran miran start i neometan rad motora u oštrim zimskim uvjetima.

“Usmjereni smo na to da svojim kupcima osiguramo goriva vrhunske kvalitete, pa i u zimskim mjesecima kad se temperatura spusti ispod nule i kad je ponekad teško pokrenuti motor. Zadovoljstvo nam je predstaviti novo Arktik dizel gorivo uz koje će motor startati mirno i raditi pouzdano i pri niskim temperaturama”, istakao je Ante Aralica, direktor Holdine i Energopetrola.

Novo INA Arktik dizel gorivo koje u potpunosti zadovoljava europske standarde EN 590 bit će dostupno na 23 odabrane lokacije INA i Energopetrol maloprodajne mreže, a također su u ponudi i na INA partner benzinskim pumpama OKTAN u Doljanima, Veljacima i Grudama.