Home Društvo Svi su brujali o njihovoj vezi, a sad je otkriveno kako je...

Svi su brujali o njihovoj vezi, a sad je otkriveno kako je Jankovića šarmirala poznata glumica, Špičeku je sve bilo jasno: Zašto zamuckuješ Mate?!

SHARE

Baš kao što smo i pretpostavljali i pisali u objavi prije nekoliko tjedana, kad se zavrtjela priča o novom ljubavnom paru na hrvatskoj javnoj sceni, kuharu Mati Jankoviću i glumici Orneli Vištici, između njih je očito zaiskrilo na snimanju blagdanskog izdanja serijala “Tri, dva, jedan, peci!”.

Večeras je, naime, na rasporedu finalna emisija showa, a u najavi za finale, emitiranoj sinoć iza ponoći, prikazan je kadar u kojem poznati chef, u obilasku radnih jedinica, dolazi do one za kojom kuha lijepa mostarska glumica.

Gleda je lijepo i smije joj se slatko, a ni Ornela u komentarima ne ostaje dužna. “Računala sam da će mu se svidjeti moje srce, da će ga htjeti što prije probati…” – kazuje u jednom trenutku.
Moment u kojem Ornela s tortom dolazi po ocjene za sudački stol posebno je indikativan. Mate se, naime, sav ustreperio, Ornela je opet komentarom dala povoda, a iskusnom barba Špičeku sve je bilo jasno.

“Zašto si se uzmucao, Mate?” – upitao je svog uznemirenog kolegu.

“Sviđa li se tebi torta ili Ornela?” – nastavio je ispitivati zagorski “provodadžija”.

U svakom slučaju, krenulo je baš slatko, i bilo bi baš šteta da tako i ne ostane. Glumica koja se zadnjih tjedana, što zbog dovođenja u vezu s popularnim chefom, što zbog prikazivanja showa, našla u fokusu pažnje javnosti, prije dva dana na Instagramu je, naime, objavila poruku u kojoj svih moli da je ništa ne pitaju o privatnom životu.

“Istina je da prolazim kroz najteže razdoblje dosad.  Vrijeme bolnih i teških odluka, vjerujem ispravnih…” – napisala je, naime, glumica i dala svima poprilično misliti.