Home Život Potpišite peticiju: Ministar Kujundžić stopirao liječenje Ane Rite Puljić!

Potpišite peticiju: Ministar Kujundžić stopirao liječenje Ane Rite Puljić!

SHARE

CitizenGo objavio je sramotnu vijest da je hrvatski ministar zdravstva Milan Kujundžić stopirao liječenje trogodišnje Ane Rite Puljić iz Stoca. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti, uz napomenu da se u vijesti nalazi poveznica na kojoj možete potpisati peticiju za liječenje ove trogodišnjakinje iz Hercegovine.

“Ministar zdravstva RH Milan Kujundžić stopirao je liječenje djevojčice Ane Rite Puljić iz BiH koja boluje od spinalne mišićne atrofije.

Kujundžić je baš poput Pilata oprao ruke od sve naše djece koja su tu, koja su potrebna i živa. Njega očito to mnogo ne dira, budući da im je donio smrtnu presudu zaključivši kako za njih nema novca.

Slučaj Ane Rite Puljić je alarmantniji samim time što djevojčica danima leži na odjelu KBC-a REBRO, njezini roditelji su bolnici uplatili 2,68 miljuna kuna 23. studenoga 2017. godine, našega novca, za liječenje. On je rekao “ne”.

Potpiši peticiju!

Mi vas ne molimo nego zahtijevamo da Ani Riti odmah odobrite primanje lijeka i razmislite još jednom o svojim prioritetima u funkciji na kojoj se nalazite.

Naš zahtjev neće prestati i nećemo odustati. Nikad! Vi trebate služiti interesu dobra naroda, ne obratno!

Poštovani gospodine profesore, doktore, ministre. Danas je to Ana Rita, sutra je to moje i tvoje dijete! Tko ste vi da ubijate našu djecu???”

Peticiju možete potpisati na poveznici, klikom na naslov ove peticije.

www.jabuka.tv