Home Zanimljivosti U kojim zemljama žive najzgodniji muškarci na svijetu

U kojim zemljama žive najzgodniji muškarci na svijetu

SHARE

Gloria Atanmo proputovala je pet kontinenata i 43 zemlje svijeta te na svom blogu složila detaljnu listu deset država u kojima su najzgodniji muškarci na svijetu.

Na listi nema Bosanaca, ali su se na njenoj listi našli naši susjedi.

10. Kuba

Kod Kubanaca ju je oduševila boja kože i očiju, uglavnom frčkava kosa te zanimljiva osobnost. Bilo da vas zašprehavaju na uglu ulice ili vam pokazuju svoje plesne pokrete, oni znaju put do ženskih srca, kaže ona. Oni bi ateiste uvjerili da ima Boga jer nas je blagoslovio Kubancima, zaključila je.

9. Grčka

I Grci su je osvojili tamnim tenom i bujnom tamnom kosom, no primijetila je i njihova često isklesana tijela. Grci su prekrasni i lagala bih kad bih rekla da sam se tamo vraćala samo zbog ukusne hrane, tvrdi ona.

8. Maroko

Ako vas još nije poljubio Marokanac, još niste živjeli u potpunosti, kaže Gloria koju su Marokanci oduševili svojim očima koje često iscrtavaju kohlom. Usporedila ih je s Johnnyjem Deppom u Piratima s Kariba.

7. Izrael i Palestina

Nije stvar u njihovim gustim bradama i toplom osmijehu, nego u iskrenim riječima i strastvenom tonu, kaže ova strastvena avanturistica koja tvrdi da se u ovom dijelu svijeta nalaze najintrigantniji tipovi ljepote.

6. Španjolska

Španjolci su je osvojili strastvenim plesom koji je usporedila s predigrom u odjeći. Jednom sam upoznala toliko zgodnog Španjolca da kad me pitao otkud dolazim sam samo uzviknula svoje ime, ispričala je.

5. Italija

Najveći dar od Boga Zemlji, opisala je zavodnike Talijane koji su je oduševili svojim samopouzdanjem i karizmom. Oni će vas uvijek tretirati kao kraljicu, tvrdi.

4. Njemačka

Nijemce opisuje kao pomalo strogog izgleda, no tvrdi da je upravo to ono što ih čini nevjerojatno seksi bićima. Imaju nevjerojatan vokabular i visoko su obrazovani, tvrdi i dodaje da su zbog toga još više seksi.

3. Srbija

Srbi su je osvojili visinom te licima koja “izgledaju kao da bi ih trebalo osigurati”. Gloria kaže da su i Srpkinje veoma lijepe žene, no da su pravi slatkiš za oči Srbi. Tvrdi i da imaju odličan smisao za modu, ali i da je njihov naglasak veoma seksi.

2. Švedska

Šveđani su poznati kao prezgodni manekeni, ali su u isto vrijeme jako sramežljivi i skromni, opisuje ih Gloria. Osvojila ju je njihova svijetla put, a kaže i da su nešto otvoreniji nakon koje čašice više.

1. Argentina

Najviše su je oduševili Argentinci. Latino strast pomiješana s europskom klasikom, opis je koji je dala Argentincima te dodala da je ovo vjerojatno najjednostavnije prvo mjesto koje je ikad morala nekome dodijeliti.