Home Društvo Porezna uprava FBiH traži pripravnike i volontere

Porezna uprava FBiH traži pripravnike i volontere

SHARE

Porezna uprava Federacije BiH poziva sva nezaposlene osobe s poslovnom sposobnošću, koje žele da se stručno osposobe za samostalan rad u struci, da podnesu prijavu za obavljanje pripravničkog staža ili volontiranje.

Kandidati koji se odluče za podnošenje prijave moraju ispunjavati sljedeće uvjete: da samostalno osiguraju potrebna financijska sredstva za financiranje navedenog staža i da imaju visoku stručnu spremu – VII. stupanj, odnosno visoko obrazovanje prvog ciklusa (koji se vrednuje s 240 ECTS bodova) ili drugog ili trećeg ciklusa Bolonjskog sustava studiranja.

Kod odabira kandidata prednost će imati osobe sa završenim ekonomskim i pravnim fakultetom i višim prosjekom ocjena.

Porezna uprava Federacije BiH poziva i obrazovne institucije, fakultete i srednje škole koje imaju interes da njihovi studenti i đaci iskustvo i praktična znanja steknu radom u Poreznoj upravi Federacije BiH da se jave radi organiziranja prakse.

Potrebe za obavljanjem pripravničkog i volonterskog staža možete vidjeti na web stranici Porezne uprave Federacije BiH.

Prijave se mogu podnijeti na adresu: Porezna uprava Federacije BiH – Središnji ured, Sarajevo, ul. Husrefa Redžića broj 4, s naznakom “prijava za obavljanje pripravničkog ili volonterskog staža” ili “prijava za obavljanje praktične nastave” ili na e-mail adresu: puinfo@fpu.gov.ba.