Home Crna kronika “Pao” diler naoružan do zuba

“Pao” diler naoružan do zuba

SHARE
Uz kaznene prijave, predan je pritvorskom nadzorniku

Policajci Službe kriminaliteta droga u suradnji s policajcima Policijske postaje Makarska dovršili su kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjakom koji je prethodno, 6. veljače, zatečen na makarskom području.

Kod njega je pronađeno i oduzeto 12 PVC vrećica sa sadržajem droge metamfetamin tzv. „flash“- „ice“, ukupne mase 60 grama. Tijekom kriminalističkog istraživanja obavljena je pretraga doma i drugih prostorija na vrgoračkom području koje koristi.

Pronađeno je i oduzeto 7 grama marihuane, 1032 komada raznog streljiva, četiri ručne bombe, jedan tromblon, jedan pištolj nepoznate marke s pripadajućim spremnikom i 6 komada streljiva, jedan plinski pištolj s pripadajućim streljivom, jedna automatska pušku s dva pripadajuća spremnika i jednim pripadajućim tromblonskim nastavkom.

Protiv osumnjičenog 44-godišnjaka je zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama i nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, kao i optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o oružju nadležnom Prekršajnom sudu, te je jučer tijekom dana doveden policijskom pritvorskom nadzorniku.