Home Zanimljivosti Nina Morić: Kad je umro Tito moji su doma napravili feštu

Nina Morić: Kad je umro Tito moji su doma napravili feštu

SHARE

Teško je pohvatati sve životne preokupacije nekadašnje velike manekenske zvijezde Nine Morić, no politika je svakako jedan od sektora koji Zagrepčanku s dugogodišnjom talijanskom adresom posebno uzbuđuje.

Tako je objavom fotografije na svom Instagramu, na kojoj zajedno poziraju sirijski predsjednik Bashar al-Assad i ruski Vladimir Putin, uz koju je napisala: “Ja sam na vašoj strani, Rusija i Sirija” potakla žešću raspravu. Dakako da svatko ima svoje viđenje lika i djela i Assada i Putina, pa se Nina upustila raspravljati na talijanskom jeziku. No kad je uočila reakciju jedne Hrvatice, koja je žesoko napala Assada i Putina i “njihove intervencije u kojima su stradale tisuće ljudi”, obratila joj se na hrvatskom, jer je očito posebno željela “prosvijetliti”. Te je savjetovati da “ne vjeruje Facebooku”.

♥♥♥ I AM ON YOUR SIDE ! 🇸🇾 🇷🇺!!!!

Objavu dijeli 🌟🌟🌟 (@nina__moric)

Nina je tako navela: “Vidim da si Hrvatica, pa ću ti pokušati objasniti na hrvatskom. Assad štiti svoj narod i on nije ubojica! Ti mi spominješ kemijska oružja i optužujes Assada, kada su 6. siječnja Englezi potvrdili da je MI6 dao lažnu vijest, to su bili pobunjenici koji su ubili sve te nevine ljude, NE Assad! Nemoj gledati glupi Fejzbuk, informiraj se preko drugih kanala…” – savjetovala je Nina, pa podvukla. “Vidiš što je napravio naš Tito, na današnji dan je sa svojim partidjanima ubio 11 tisuća Talijana, kada je umro pola Hrvatske je plakalo, ali u moj kući smo napravili feštu. Otvori svoje horizonte, jer si napisala puno gluposti. Ništa personalno, nadam se da se nisi uvrijedila…” – poručila joj je.