Home Zanimljivosti Traži se sretni dobitnik, provjerite listiće Ovo je sretni kiosk Tiska u...

Traži se sretni dobitnik, provjerite listiće Ovo je sretni kiosk Tiska u gradu uz granicu s BiH: Ovdje je uplaćen listić od 26 milijuna kn

SHARE

Ne bih mogao kriti da sam dobio Eurojackpot, rekao nam je jedan od Brođana koji su jutros dolazili na Tiskov kiosk u Naselju Andrije Hebranga u Slavonskom Brodu kako bi provjerili jesu li oni osvojili 26 milijuna kuna. Upravo je na tom kiosku netko uplatio 5+1 broj koji je dobitniku donio  26.175.033,09 kn.

– Ja bih bio sretan, jer bih znao time raspolagati. Popunio bih neke rupe, dao djeci, prijateljima. Ne bi se na meni to puno primijetilo, ali ne bih govorio da sam ja taj dobitnik – rekao nam je Duško Kovačević, koji kaže kako svakih mjesec-dva osvoji po 50 ili 60 kuna.

– Tko je uplatio brojeve, nek ih u zdravlju i veselju potroši, rekla nam je prolaznica koja je svoj listić uplatila na susjednom kiosku, no nije provjerila svoj dobitak.

Petorici po 18 milijuna eura

Sinoć je izvučen i maksimalni dobitak, a 669.136.590,00 kuna (90 milijuna eura) odlazi u Finsku. Petočlana skupina odigrala je brojeve 7, 8, 24, 34, 46 te 4 i 8. Ovo je inače već 14. Eurojackpot koji odlazi u Finsku.

Ako dobitak bude jednako raspoređen među petorkom, svaki će dobiti 18 milijuna eura. To je najveće ukupna svota koja će biti isplaćena u Finskoj.

Dobitni listić kupljen je u supermarketu u Loimaai, oko 130 kilometara zapadno od Helsinkija, priopćila je finska državna lutrija Veikkaus.

Još jedan dobitnik kupio je listić u sjevernom gradu Ouluu i osvojio je 3,5 milijuna eura u kategoriji druge nagrade EuroJackpota koja ima osam dobitnika.