Home Zanimljivosti Strogi 70-godišnji nastavnik matematike nema ženu ni djecu, a onda su učenici...

Strogi 70-godišnji nastavnik matematike nema ženu ni djecu, a onda su učenici otkrili istinu koja ih je zaprepastila

SHARE

Jim O’Connor je strogi vijetnamski veteran i priznati nastavnik matematike s kojim se ne želite zafrkavati. Ošišan je na kratko kao u vojsci i ima oči koje ništa ne propuštaju u učionici.

Nakon godina služenja u vojsci razvio je autoritativan glas koji svi učenici s pozornošću slučaju. Također ne dopušta mnogo u svojoj učionici kada je riječ o raznim bučnim i nestašnim tinejdžerima.

Kao nastavnik algebre i računanja u školi St. Francis u Kaliforniji, Jim ima pristup nulte tolerancije u svom podučavanju 32 tinejdžerska dječaka. Učenicima je poznat kao nastavnik koji ima strog stav u učionici, ali kada su saznali za njegov nadimak izvan škole, učenici su ostali zaprepašteni.

Ispada da je, poslije posla i vikendima, Jim poznat kao šaptač bebama. Jim je TLC volonter u dječjoj bolnici u Los Angelesu gdje je već 20 godina, nekoliko dana u tjednu, dolazio nositi i paziti na bolesne bebe.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Prvi je put Jim pomogao bolnici kada ga je prijatelj nagovorio da daruje krv. On ima O negativnu krvnu grupu, koja je, kao univerzalna krvna grupa, iznimno tražena.

Tako da se Jim redovno vračao donirati krv. Uskoro je postao najveći donor te bolnice, donirajući 272 litre krvi do sada.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Nakon što je nekoliko puta uhvatio pogledom raznu bolesnu i oboljelu dječicu i bebe u bolnici, pitao je kako im može pomoći. Tada je Jim, cjeloživotni neženja bez djece, shvatio da je odličan u držanju djece.

Jim ih uživa nositi, vozati, hraniti i jednostavno, paziti ih i maziti koliko god je potrebno. Medicinske sestre, doktori i osoblje bolnice vole kada Jim dolazi volontirati, posebice jer se sva plačljiva djeca kod njega odmah primire.

Pogledajte ako se Jim ponaša prema najmanjima od onih kojima je potrebna dodatna ljubav i zagrljaji. Medicinsko osoblje i obitelji jako cijene njegovu brigu i nježnost.

Pogledajte kako je Jim zaradio svoj posebni nadimak i poštovanje svojih učenika.