Home Nekategorizirano FOTO Zaštitno lice 8. Sajma vjenčanja je modna blogerica Lucija Kontić

FOTO Zaštitno lice 8. Sajma vjenčanja je modna blogerica Lucija Kontić

SHARE

Već 8. godinu za redom Sajam vjenčanja u Međugorju nezaobilazno je događanje za sve mladence koji su u pripremi vjenčanja ali i za sve one koji se bave organizacijom tog posebnog dana. Sajam vjenčanja je mjesto gdje se postavljaju novi trendovi, te su organizatori ove godine prateći trendove, za zaštitno lice odabrali pravu influencericu, modnu blogericu Luciju Kontić, poznatiju kao #gingerellica.

Lucija na svom Instagram profilu na kojem ima blizu 60 tis. folowera i na Facebook page-u spaja nespojivo, znanost i modu ali čini to vrlo dobro. Njezin romantični, chic stil prepoznali su mnogi a nas je očarao na prvu. Vatreno crvena kosa, sanjive oči i neopisivi šarm ponajbolje opisuju ovu prekrasnu djevojku.

Kako to poznate blogerice i čine, Luce se na snimanje osvrnula dirljivom posvetom i na svom Instagramu.

Snimanje je održano u Ljubuškom na nekoliko vrlo zanimljivih i atraktivnih lokacija, koje je ekipa obilazila cijeli dan. Za Lucijinu frizuru pobrinuli su se stručnjaci iz Vip saloona, tretirajući njenu crvenu kosu vrhunskim proizvodima, nakon čega su je oblikovali u lepršave lokne.  Make up artistica Zdenka Ostojić, Luciji je odabrala make up s crvenim ružom, a cjelokupan stajling upotpunjen je prekrasnom vjenčanicom s remenom u struku, najnovijeg modela iz salona LaPerla u kojem je Lucija utjelovila modernu, ali prije svega romantičnu mladenku.

Fotograf Saša Tomić snimio je preko 600 fotografija, posebnih, magičnih, romantičnih od kojih je doista bilo jako teško odabrati onu najljepšu, stoga možete pogledati nekoliko fotografija sa snimanja i barem djelomično osjetiti djelić ugođaj sa seta.  Old timer, bijeli Rolls Royce, u vlasništvu Luksuznih vjenčanja rent-a-car, u kakvom se nekada vozila i princeza Lady Di, dio je jedne scene sa snimanje, kao i cvjetni vrt u kojem je ekipa iz Cvjetnog ateljea Hedera postavila bajkovitu cvjetnu sjenicu.

Na kraju je nekoliko fotografija nastalo u napuštenoj kući, dekoriranoj starinskim svijećnjacima i plamenom svijeća. Pun pogodak za sve buduće mladence koji traže idealnu lokaciju za umjetničke fotografije sa svoga vjenčanja.

Uigrana ekipa odlično se zabavljala na snimanju te nam na najbolji mogući način natuknula što nas očekuje na Sajmu.

Sajam vjenčanja se i ove godine održava na dobro nam poznatoj lokaciji, u Herceg Etno selu i to 17. i 18. ožujka 2018. godine. Važnost Sajma vjenčanja i ove su godine prepoznali poznati i jaki brendovi: Generalni sponzor NAMEX te službena voda LEDA, te partneri: CROATIA OSIGURANJE i DM,  LA PERLA salon vjenčanica, VIP SALOON, LIGHT STUDIO, te MAKE UP by ZDENKA koji će svim mladencima pomoći pri organizacija njihovog dana vjenčanja ali i budućeg bračnog života.

Naravno, uz već spomenute sponzore i partnere, na Sajmu ćete moći pronaći sve najutjecajnije i najvažnije izlagače iz branše organizacije vjenčanja, stoga, zabilježite datum i posjetite Sajam vjenčanja!

Sve novosti vezane uz Sajam vjenčanja možete pratiti na službenoj Facebook stranici.

Posted by Hercegovacki.info Portal – HIP.ba on Samstag, 17. Februar 2018