Home Nekategorizirano Prenaglila se? Maja je pokazala golu guzu, ‘fotka’ misteriozno nestala

Prenaglila se? Maja je pokazala golu guzu, ‘fotka’ misteriozno nestala

SHARE

Pjevačica je svoju društvenu mrežu nakratko ukrasila fotografijom na kojoj pozira samo u mrežastim čarapama i tangicama. Iako je u samo tri minute dobila stotine ‘lajkova’, ubrzo je ‘fotku’ obrisala

Maja Šuput (38) najavila je koncert u Pakracu kratkim videom na kojem je odjevena u crni triko i mrežaste čarape. No nedugo prije toga, Zagrepčanka se pitala što će odjenuti uz fotografiju na kojoj pozira u toplesu ispred zrcala. Okrenuta leđima fotoaparatu, Maja je pratiteljima pokazala  guzu u sićušnim tangicama i mrežastim čarapama.

foto: Instagram screenshot

No ta fotografija misteriozno je i brzo nestala s društvene mreže. U samo nekoliko minuta nakon objave, pratitelji su je počastili stotinama ‘lajkova’.

Pjevačica nije otkrila je li ju dečko, Nenad Tatarinov (34) pratio u Pakrac ili sudjelovao u odabiru odjeće za nastup.

Za Valentinovo, Zagrepčanka je s bivšim direktorom šibenskog kompleksa uživala u romantičnoj večeri na brodu.

– Dobar život je kada se smiješ često, sanjaš velike stvari i puno se smiješ te kada shvatiš koliko si blagoslovljen svime što imaš. Sretno Valentinovo – poručila je Maja.

Njen dečko Nenad, koji je sve češće s njom na fotografijama objavljenim na društvenim mrežama, nedavno je, pisali smo, dobio otkaz u hotelu u kojem je upoznao pjevačicu. Šuška se kako se previše ‘naslikavao’ i eksponirao, što je menadžmentu nije svidjelo.

Par nije htio komentirati glasine, a iz hotela su potvrdili da Tatarinov više nije njihov zaposlenik. Majin dečko pravdao se da ne želi razgovarati jer je na putovanju.