Home Politika Luka Mišetić: Pupovčeva isprika bi bila puno bitnija od Vučićeve

Luka Mišetić: Pupovčeva isprika bi bila puno bitnija od Vučićeve

SHARE

Komentirajući polemike o posjetu Aleksandra Vućića, nekadašnji odvjetnik generala Gotovine, Luka Mišetić, u objavi na društvenim mrežama istaknuo je kako bi isprika Milorada Pupovca bila bitnija od isprike Aleksandra Vučića.

-Vučičeva isprika je nebitna za pomirenje. Puno bitnije je Pupovceva isprika. Ne osobna, nego u ime svog naroda zbog zlocinacke politike provodjeno u ime tog naroda – napisao je Luka Mišetić u objavi na društvenim mrežama.

Dodao je kako ispriku Milorada Pupovca, koji je dio vladajuće većine u Hrvatskom saboru, očito nećemo vidjeti.

– Vidim da to od Pupovca nećemo vidjeti. Mozda ce neki buduci predstavnik srpske manjine pokrenuti proces pomirenja – napisao je Luka Mišetić u objavi na društvenim mrežama.

Mišetićev je to odgovor Miloradu Pupovcu koji je izjavio da “isprika bez konkretnih stvari koje će značiti pomak u hrvatsko-srpskim odnosima i nema puno koristi”.

Ujedno, odgovor je to i Andreju Plenkoviću čiju većinu u Hrvatskom saboru čuva upravo Milorad Pupovac, ali i ministru obrane Damiru Krstičeviću koji se ovih dana iznenada dosjetio Vučićeve isprike, ali ne i one Milorada Pupovca.