Home Društvo Ništa se nije riješilo – mostarski vozači ogorčeni: Most nema svrhu, gužve...

Ništa se nije riješilo – mostarski vozači ogorčeni: Most nema svrhu, gužve su još veće

SHARE

”Zbog mosta koji je nedavno otvoren nastale su velike gužve prilikom uključivanja na magistralni put M-17. Doslovno stojite u koloni i čekate. Kad dođete da  se uključite na M-17 primorani ste otvoriti ”četvore oči” da vam ne bi tko izletio i udari vas. Strašno”, tvrdi naš čitatelj.

Ogorčeni čitatelj, koji svakodnevno koristi sjeverni ulaz u Mostar, kaže kako ovakvih gužvi prije otvorenja mosta nije bilo.

”Puštanjem prometa preko novog mosta, ništa se nije riješilo. Dapače, sada su gužve još veće i most nema nikakvu svrhu”, tvrdi naš sugovornik.

Sugerira da bi bilo dobro da se postave semafori kako bi se bar donekle reguliralo stanje na spomenutoj raskrsnici.

Podsjećamo, most je pušten u promet 8. veljače. Za sada su u funkciju dvije trake, jer trenutno nema novca za dovršetak gradnje priključnih cesta u punom profilu.

Most se počeo graditi još 2008. godine i trebao je biti u funkciji u kolovozu 2009. godine. Kako do toga nije došlo, potpis na završne radove stavljen je krajem rujna 2016. godine i tada su radovi trebali trajati (samo) 90 dana. Most je koštao 9.5 milijuna KM, a prvi put je projektiran još 1973. godine.

Foto: Snimio čitatelj | Bljesak.info