Home Šport Rukometni turnir dječaka obilježio ljubuški Izviđač CO

Rukometni turnir dječaka obilježio ljubuški Izviđač CO

SHARE

Jučer je u sportskoj dvorani u Širokom Brijegu održano nekoliko rukometnih utakmica za dječake godišta 2004. i 2006. Utakmice su odigrane u sklopu trećeg i četvrtog kola Prvenstva za mlađe rukometaše.

Prvo su na parket istrčali mladi rukometaši Međugorja i RA Čapljine 2004. godište. U dosta izjednačenoj utakmici na kraju su bili uspješniji rukometaši Međugorja koji su slavili pobjedu 19:18.

Kod istog godišta odmah nakon utakmice Međugorja i Čapljine, istrčali su i rukometaši Širokog i mostarskog Zrinjskog. Utakmica je bila dosta dobra, a na kraju su slavili domaćini rezultatom 15:13.

Kod godišta 2006. prvu utakmicu su odigrali rukometaši ljubuškog Izviđača CO 1 i RA Čapljina. Na kraju su sasvim zasluženo slavili rukometaši iz Ljubuškog rezultatom 13:9.

Kod istog godišta nastupili su i rukometaši Izviđača CO 2 i mostarskog HMRK Zrinjski. U dosta izjednačenoj utakmici tijesnu pobjedu “izvukli” su rukometaši Izviđača rezultatom 12:11.

U petoj utakmici dana ponovno su krenuli mladi rukometaši rođeni 2004. godine. U duelu rukometaša Međugorja i Zrinjskog bolje su se snašli Međugorčani koji su slavili pobjedu rezultatom 20:16.

Kod 2004. godišta odigrana je i utakmica između Širokog i RA Čapljina. Domaćini su bili bolji i slavili su pobjedu od 21:17.

U 2006. godišta susrele su se ekipe ljubuškog Izviđača CO 1 i HMRK Zrinjski. Na kraju su uspješniji bili Ljubušaci slaveći pobjedu 14:11.

U posljednjoj utakmici dana snage su odmjerili rukometaši 2006. godište Izviđač CO 2 i RA Čapljina. Uspješniji su bili mladi rukometaši Izviđača CO 2 koji su slavili sa rezultatom 13:9