Home Politika Pokrenuta istraga protiv Georgea Sorosa!

Pokrenuta istraga protiv Georgea Sorosa!

SHARE
Godinama su zapravo ljudi poput Sorosa vodili Sjedinjene Američke Države, kroz donacije bez ikakvih posljedica. Postoje dokazi koji pokazuju da Obamina administracija, u suradnji sa Sorosevom fundacijom financirala liberalno orijentirane udruge, kako bi svrgli sa vlasti premijera Gruevskog. – prenosi Angry Patriot
Zar ste stvarno mislili da je Sorosev glavni cilj vladanje SAD-om? Bas naprotiv. Soros želi vladati cijelim svijetom. Ali postavlja se opet pitanje? Zašto Makedonija?
Makedonijom već godinama upravljaju konzervativci. Porez im je jako mali, a vladu je podržao i predsjednik Trump. Nažalost po Sorosa, Obama je otišao, a došao je Trump koji mu je još veći problem od Gruevskog.
Milijarder Soros preko svojih fundacija sabotira konzervativne vrijednosti u svijetu i pokušava ih na sve načine opstruirati. Tump je odlučio, jer je to bila volja naroda da se počnu istraživati Soroseve radnje. Amerikanci su već počeli potpisivati peticiju. Pitanje je samo vremena kada će završiti u zatvoru. Broji li Soros svoje posljednje dane na slobodi?