Home Zanimljivosti ‘Učinio bih sve da ostane sa mnom!’: Ružica i Željko Bebek su...

‘Učinio bih sve da ostane sa mnom!’: Ružica i Željko Bebek su izgledali zaljubljeno kao prvog dana, oni nikad nisu skrivali veliku strast

SHARE

“Posebno se sjećam osjećaja na kuli kad smo pred matičarkom izmijenili zavjete, uzvišenih emocija na tom posebnome mjestu…” – nije skrivao emocije pričajući o svom vjenčanju ni nakon 15 godina braka, jer Željko Bebek je naprosto čovjek koji voli svoju ženu.
I njegov duet s Oliverom, “Ako voliš ovu ženu” na sinoćnjem je proglašenju osvojio nominaciju za Porina za pjesmu godine (baš kao i istoimeni album, koji je nominiran za najbolji album zabavne glazbe). A Bebek je, baš kao i uvijek na javnim događajima, sretan i priljubljen uz svoju suprugu čekao dobre vijesti. Željko i Ružica Bebek u svom su sretnom braku (“Ružica u sebi ima ono nešto, veliki je majstor za stvaranje raspoloženja”, ispričao je jednom) dobili danas 15-godišnjeg sina Zvonimira i 13-godišnju kćer Katarinu, a legendarni se pjevač lani, gostujući na Novoj TV, otkrio i kako se u svoju suprugu zaljubio strasno, na prvi pogled.

“Shvatio sam da su nam se pogledi sreli i da smo, kako to vole reći, kliknuli istog trena. Mislim da sam tog trena donio odluku da ću sve učiniti da je osvojim, da je nagovorim da ostane sa mnom zauvijek…” – ispričao je Bebek.