Home Zanimljivosti SLAĐA IZ MALNAROVE ‘NOĆNE MORE’ ‘Bila sam najveća prevara u Hrvatskoj,...

SLAĐA IZ MALNAROVE ‘NOĆNE MORE’ ‘Bila sam najveća prevara u Hrvatskoj, Petar Vlahov me promijenio! Ne želim više trovati mladež’

SHARE

Nakon dugo vremena ponovno se oglasila Slađana Petrušić, široj javnosti najpoznatija kao Slađa iz Malnarove ‘Noćne more’. U razgovoru za Story, progovorila je o ljubavi s poznatim televizijskim voditeljom koji joj je, kako kaže promijenio život.

Konkretno, nakon Malnarove, kao i smrti njezina oca  popularna Slađa se zaljubila u poznatog televizijskog voditelja Petra Vlahova te u životu odlučila okrenuti ‘novu stranicu’.

“Umro je klaun”, izjavila je za Story,  otkrivši da ju je Petar Vlahov promijenio kao nitko dosad. Folk glazbu, kojom se pokušavala probiti na estradi zamijenila je rockom.

Dodala je da mladež više ne želi trovati folkom  te ispričala kako ju je jedna obožavateljica šokirala gestom koju će pamtiti do kraja života.

“Sjećam se kad sam došla na nastup gdje mi je prišla jedna djevojka i pokazala mi svoje gole grudi. Gledala sam zbunjeno u tu curicu koja ima dvadesetak godina, a onda je rekla: ‘Gle Slađo, imam iste kao ti!’. Meni se duša razletjela! Dijete se unakazilo misleći kako i ja imam silikone, a nije znala da sam najveća prevara u Hrvatskoj”, izjavila je, dodavši kako nikada nije ugradila silikone u grudi te kako su joj nastupi predstavljali ‘maskenbal’ za koji se uvijek morala pretvrati u nešto što uopće nije.

Osim što je promijenila glazbeni žanr i postala rockerica, Slađa nastavlja i sa spisateljskom karijerom. Nakon, što je napisala knjigu ‘Nevina kur*a’, odlučila je napisati novu – ‘Vrisak tišine’, koja će izaći na ljeto.